Єдиний син Софії Ротару Руслан опинився на кладовищі та показав могилу батька: “День народження тата”

Син легенди української естради Софії Ротару Руслан вийшов на зв'язок на день народження свого покійного батька та опублікував нове фото. Усі деталі в нашій статті.

Єдиний чоловік Софії Ротару Анатолій Євдокименко пішов з життя більше 20 років тому. Життя народного артиста України обірвалося через інсульт. Родина довго не могла прийти до тями після втрати, і кожного року нагадує аудиторії про музиканта у день його народження і річницю його смерті.

Єдиний син Софії Ротару опинився на кладовищі

Не дивлячись на те, що надворі війна Руслан Євдокименко відвідав свого батька та оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій зображена могила його тата.

Єдиний син Софії Ротару опинився на кладовищі

Можна помітити, що на ній велика кількість свіжих квітів, а також розставлені лампадки. Востаннє Руслан публікував контент, пов’язаний з його батьком декілька місяців тому. Саме тоді аудиторія зрозуміла, що єдиний син Софії Ротару досі знаходиться в Україні і прийняв рішення залишитися та не тікати.

Нагадуємо, що Софія Михайлівна дізналася про смерть свого чоловіка під час концерту. Артистка покинула все та приїхала до коханого. Втрата була для неї неймовірно важкою, адже вона зникла зі сцени і тривалий час не давала жодних концертів. Все зайшло настільки далеко, що шанувальники гадали, чи побачать Ротару знову взагалі.

Врешті-решт, Руслан взяв усе у свої руки, повністю звалив на свої плечі обов’язки батька і почав будувати кар’єру матері на свій лад. До бізнесу приєдналася і дружина чоловіка Світлана, яка повністю змінила стиль артистки.

Можна сказати, що кар’єра Софії Ротару отримала друге дихання і навіть пішла вверх. Втім, члени родини співачки постійно говорять про те, наскільки відсутність Анатолія відчувається.

Схожі статті