Не лисий: Віктор Павлік відростив довге волосся, зробив хвилясте укладання та показав результат (ФОТО)

Молода дружина Віктора Павліка Катерина часто показує свого зіркового чоловіка у своєму блозі. Інколи вона тішить підписників і архівними знімками зірки. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, свого часу Віктор Франкович розбивав жіночі серця без міри. І цьому посприяв не тільки репертуар артиста, але і його зовнішній вигляд. Вірні фанатки співака пам’ятають, що колись Павлік мав розкішну шевелюру з кучерявим волоссям, виразний погляд та легку щетину на обличчі, яка надавала йому брутальності.

Віктор Павлік показав, як виглядала його зачіска

Нещодавно молода дружина артиста Катерина пригадала, як її чоловік виглядав близько 30 років тому. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію старого журналу.

Віктор Павлік показав, як виглядала його зачіска

На його обкладинці Віктор Павлік постав з голим торсом, розпатланим хвилястим волоссям, бакенбардами, легкою щетиною та підвіскою на грудях. Також можна помітити бліду родинку під його губами.

На фото Віктор Франкович більше нагадує модель дев’яностих. І, звісно, кадр вийшов неймовірно гарним.

Нагадуємо, що зі своєю майбутньою четвертої дружиною Віктор Павлік познайомився багато років тому. Катерині Репяховій на той момент була ще підлітком і була неймовірно рада познайомитися зі своїм кумиром особисто.

Згодом дівчина стала його концертною директоркою. Їхня історія кохання розпочалася з номерів у готелі, які знаходилися поруч. Тоді Віктор Франкович був одруженим та виховував сина. Незабаром Катерина допомогла своєму патрону позбавитися багатьох проблем у житті, а він до безпам’ятства у неї закохався. Побралася пара 2020-го, а вже 2021-го стало відомо про народження їхнього спільного сина Михайла. І хоча дружину музиканта постійно критикують за велику різницю у її віці з чоловіком, вона сміливо відбиває нападки та дає відсіч хейтерам.

Схожі статті