Екс-учасник “Голосу країни” Ніколаєнко зізнався, як Олег Винник обвів його навколо пальця: “Ти – балабол”

Екс-учасник популярного вокального шоу "Голос країни" Ілля Ніколаєнко згадав про Олега Винника та розповів, як виконавець обвів його навколо пальця.

Як відомо, Олег Винник свого часу став суддею вокального проєкту “Голос країни”. Зірка, як і його колеги зробив усе від нього залежне, щоб його підопічні могли мати можливість себе показати аудиторії та прокласти собі шлях у шоу-бізнесі. Та як з’ясувалося далеко не всі залишилися задоволеними результатами.

Ілля Ніколаєнко зізнався, як Олег Винник обвів його навколо пальця

Ілля Ніколаєнко зізнався, як Олег Винник обвів його навколо пальця

Нещодавно колишній учасник шоу Ілля Ніколаєнко оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі ТікТок відео, в якому розповів про те, що екс-тренер обманув його. Мова йде про Олега Винника, який нібито обіцяв Іллі кавер на його пісню “Ніно”, але релізу так і не відбулося, так як повелитель вовчиць не стримав своє слово.

“Я вів переговори з усією його командою – з менеджерами, директорами, навіть самим Олегом Винником. На що у відповідь отримав відмову зі словами: “Цей хлопчик не співатиме мою пісню”. Знаєш, що, Олег Винник? Ти – балабол”, – сказав Ілля.

Ілля зізнався, що багато разів намагався здійснити заплановане, однак команда артиста загальмувала цей процес. Тепер вже Ніколаєнко має намір зробити це самостійно, а от Олега звинуватив у тому, що він не дотримується обіцяного.

Сам Винник поки що ніяким чином не відреагував на висунуті в його адресу звинувачення і продовжує мовчати.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні артист виїхав за кордон та знаходиться в Німеччині. З офіційною версією, там він проходить лікування. Також регулярно надходить інформація про те, що повелитель вовчиць активно займається благочинністю та передає українським військам автомобілі.

Схожі статті