Як виглядає жінка, яка народила чоловіку Тіни Кароль позашлюбного сина? Поп-діва благородно прийняла хлопчика

Покійний чоловік Тіни Кароль Євген Огір багато років мріяв про народження дитини, однак цей подарунок йому зробила жінка, яку він ніколи не взяв заміж.

Після смерті єдиного чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра фанати зіркового подружжя дізналися багато нового про їхнє життя. Наприклад, що у продюсера був позашлюбний син. Хлопчик народився від стосунків чоловіка жінкою на ім’я Надія. І хоча Євген мріяв про народження дитини, з якоїсь причини матір свого первістка заміж не взяв.

14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра
Як виглядає жінка, яка народила чоловіку Тіни Кароль позашлюбного сина

Як виглядає жінка, яка народила чоловіку Тіни Кароль позашлюбного сина

Як відомо, бажання Огіра створити сім’ю було настільки сильним, що свого часу він відмовився від своєї першої дружини Дарини, яка йому цього дати не могла і мріяла побудувати успішну кар’єру.

Як виглядає жінка, яка народила чоловіку Тіни Кароль позашлюбного сина. Перша дружина продюсера Дарина

В свою чергу Надія також не змогла стати родиною Євгена. Ця роль дісталася Тіні Кароль, яка після смерті свого чоловіка зіштовхнулася з жінкою один на один.

Надія заявила про свої права на частину майна батька її дитини. Подейкували і про те, що вона претендує на авторські права на пісні співачки. Втім, Тіна Кароль дану новину спростувала.

Як виглядає жінка, яка народила чоловіку Тіни Кароль позашлюбного сина

З рідним братом свого сина Тіна поладнала. Вона зробила усе необхідне, щоб хлопчики могли проводити час разом і будувати партнерські стосунки. Ба більше, в її будинку з’явилося ще одне ліжко — для пасинка, який часто приходив до братика в гості та залишався на ночівлю.

Тіна Кароль не приховувала, що вважає це своїм обов’язком, адже Євген пішов з життя, а діти мають знати, що в них є сім’я. Тому співачка відклала у сторону особисті емоції та доклала зусиль, щоб брати змогли побудувати міцні стосунки.

Чи спілкується зараз Веніамін зі своїм братом невідомо, тим паче, що на даний момент хлопець має бути вже досить дорослим. Зараз і Надія, і її син Євген ведуть непублічний образ життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.