На кого фіналістка “Холостяка-12” Мудра проміняла Топольського: немолодий, але щедрий американець-багатій

Через тиждень після фіналу шоу "Холостяк-12" стало відомо, що Алекс Топольський покинув Лозовицьку та намагався повернути Сашу Мудру. Але що з цього вийшло?

Про свій вибір у фіналі “Холостяк-12” Алекс Топольський пошкодував дуже швидко. Він вирішив відпустити переможницю проєкту Катерину Лозовицьку і, ба більше, намагався повернути Олександру Мудру, яка програла в шоу.

Як розповіла дівчина, він неодноразово писав їй в особисті повідомлення в соціальних мережах, а коли отримав чіткий сигнал про те, що не цікавить дівчину, намагався зачепити її публічно через пости в Instagram. Олександра зізналася, що була вимушена заблокувати Алекса через його наполегливість. Але як з’ясувалося, у її житті з’явився новий чоловік.

На кого фіналістка Олександра Мудра проміняла Алекса Топольського

На кого фіналістка Олександра Мудра проміняла Алекса Топольського

Так, нещодавно екс-учасниця проєкту Вікторія Варлей розповіла, що виявляється у житті Олександри вже є кохана людина. Він — американець, заможний і приблизного з Вікторією віку.

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні він допоміг дівчині виїхати за кордон та знайти прихисток Сполучених Штатах Америки.

“Її серце зайняте. В неї є хлопець. Він американець. Я його бачила, ми знайомі. Він її старший, він десь мій одноліток. Класний дуже. Ми разом ходили до музею тут в Маямі, потім ходили до ресторану. І потім вони приїжджали до мене тут на пляж, ми сиділи з моїм собакою”

Про те, як влаштувалося життя Мудрої Вікторія Варлей розповіла в інтерв’ю з Анною Олицькою.

Нагадуємо, що переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька зізнавалася, що Алекс Топольський після закінчення зйомок перетворився на іншу людину і поводився так, ніби вона має до нього залицятися. Така поведінка їй дуже не сподобалася, але з Алексом їй вдалося розійтися на позитивній ноті.

Схожі статті