Молода дружина Віктора Павліка знову вагітна? Репяхова зізналася, що вже підбирає ім’я для дівчинки

Позаминулого року молода дружина Віктора Павліка подарувала йому сина Михайла. З тих пір шанувальники співака очікують, що найближчим часом пара може повідомити про ще одне поповнення.

Четверта дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова активно розвиває власний мікроблог впродовж декількох років. Аудиторія дівчини жива, лояльна та активно слідкує за її особистим життям.

На своєму акаунті Катерина розповідає про материнські будні, зіркове життя, творчість її чоловіка Віктора Франковича, про проблеми, з якими їй доводиться зіштовхуватися, а також ділиться своїм досвідом.

Катя Репяхова зізналася, що підбирає ім’я для дівчинки

Після народження спільного сина у пари, аудиторія підозрювала, що найближчим часом може почути про ще одне майбутнє поповнення в сім’ї. Однак, Катерина з цим питанням не квапиться.

Натомість нещодавно їй вдалося заінтригувати публіку проханням. Репяхова попросила своїх підписників розповісти, які дівочі імена їм подобаються. Втім, вона одразу ж підкреслила, що не вагітна.

Катя Репяхова зізналася, що підбирає ім’я для дівчинки

Коли ж одна з дівчат назвала ім’я Ліза, Катя заявила, що Ліза в них уже є. Таким чином блогерка наштовхнула на думку, що поповнення в сімействі все ж таки відбудеться, але не у Катерини і Віктора Павліка, а ймовірно у родичів. Також одну з відповідей Катя супроводила своєю фотографією з вагітним животом.

Нагадуємо, що син Михайло з’явився у Віктора Франковича невдовзі після смерті його третього сина Павла. Хлопець довго хворів на саркому і, врешті-решт, самостійно прийняв рішення завершити лікування та припинити боротьбу. Це стало великою трагедією та втратою для виконавця. Та завдяки коханій дружині та сину музиканту вдалося стати щасливим.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.