Як склалась доля переможця “Голосу країни-11” Сергія Лазановського: замість великої сцени колядує в Італії

Сергій Лазановський став переможцем "Голосу країни-11" та водночас улюбленцем глядачів. Хлопець вже на сліпих прослуховуваннях показав всю свою щирість та відкритість до людей.

Хлопець потрапив до команди співачки Наді Дорофєєвої, адже саме до неї він і хотів. Але до нього повернулися всі 4 тренерські крісла, тому, вибір був важким, тому що всі ми бачили, як судді можуть манити до своєї команди. Тут головне мати холодний розум та визначеність, в якому стилі тобі хочеться попрацювати.

А стиль Сергія – це українські народні пісні, тому, він захотів поєднати це з сучасною лірикою Дорофєєвої й працювати з нею. У хлопця був складний шлях на проєкті та шалена підтримка глядачів, ціла армія фанатів. В одному з випусків хлопець вибув, але у глядачів була можливість повернути до кожної з команд одного учасника. І у команді Наді, це став Лазановський.

Сергій після повернення став викладатися на мільйон відсотків та показувати, як сильно йому потрібен це розвиток. Мабуть, тому він і переміг та отримав заповітний кубок, можливість виступити на Atlas Weekends та квартиру у Києві.

А зараз же артист випускає авторські пісні, та навіть знімає кліпи. Щоправда, живе артист не в Києві, а у рідній Івано-Франківщині, через війну. Та Сергій і зараз  виступає, але не на великій сцені. Так, днями Лазановський виклав у сторіс, як колядує на невеличкій сцені в Італії.

Лазановський колядує в Італії

Звісно, Сергій мріяв про інший творчий шлях після такого відомого шоу, проте він і зараз на досить гарному рівні, оскільки співак пише пісні, випускає кліпи та їздить виступати по різних містах і країнах Європи на благодійних заходах і концертах. Це варто поваги. Бо не кожен починаючий артист може бути цікавим у Європі.

Схожі статті