Українські зірки показали, як стильно носити шапку: Нікітюк, Гордєєв та Притула дали майстер-клас (ФОТО)

Українські зірки – це справжні приклади стилю та моди для своїх підписників. Вони надихають своїми образами та нові луки та поєднання одягу.

Українські знаменитості дуже вдало вміють поєднувати одяг та його різні елементи. Своє відмінне почуття стилю та безперечний смак наші зірки чи не щодня демонструють на власних сторінках у соціальній мережі Інстаграм.

Окрім красивого вбрання, популярні чоловіки та жінки також показують важливість піклуватися про своє здоров’я. У зимовий період про вміння турбуватися про себе свідчить ще й носіння шапки в морози. Українські знаменитості демонструють, що носячи шапку, можна не тільки вберегти мамині нерви та свої вуха від вітру, а й виглядати стильно й модно.

Леся Нікітюк

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вдало показала підписникам носіння модного головного убору – на одній із зимових світлин жінка позує в темно-коричневій пухнастій шапці-панамці, яка точно зігріває зірку холодними зимовими днями.

Леся Нікітюк у шапці
Леся Нікітюк у шапці

Єгор Гордєєв

А от популярний в Україні телеведучий Єгор Гордєєв схоже, що не сильно любить вдягати шапку. Про це свідчить те, як він з’являється на зимових світлинах у Інстаграмі. Та про те, що голова має бути в теплі, Гордєєв точно знає, адже у великі морози таки вдягає капюшон.

Гордєєв у капюшоні
Гордєєв у капюшоні

Сергій Притула

Знаменитий український телеведучий, а від двадцять четвертого лютого ще й відомий на весь світ волонтер, який збирає мільйони за лічені дні, Сергій Притула дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Останнім часом на вулиці часто плюсова температура, але якщо прогорнути сторінку Сергія Притули до холодних днів, то можна побачити, що знаменитий чоловік не нехтує важливістю носити шапку взимку.

Притула в шапці
Притула в шапці

Схожі статті