Ані Лорак показала фото з рідною мамою, яка віддала її у дитинстві в інтернат: “Їй було дуже важко”

Дитинство всім відомої співачки Ані Лорак було досить нелегким оскільки її мати відправила дівчину в інтернат, бо просто не витягувала прогодувати всіх дітей, не зовсім зрозуміло, чому вибір пав на Кароліну, але наразі жінка не в образі.

Співачка народилась у багатодітній родині, де всі інші діти були хлопцями, звісно дівчинці було не легко постійно знаходитись у компанії братів, як постійно знайдуть привід, аби дістати її, або командувати сестрою. До того ж Лорак народилась у 1978 році, а це був нелегкий період для виживання. Роботи було мало, про можливості взагалі можна промовчати. А, як відомо, батьки артистки розлучились, і всю родину на собі тягнула мама.

Жанна Василівна, так звуть мати Кароліни, звичайна жіночка, яка все своє життя присвятила дітям та їхньому комфорту. Вона тяжко працювала та намагалась тримати побут у порядку. Але самій їй було важко, грошей майже не було, а від цього й всі проблеми й тягарі.

Тому, в один момент Жанна Василівна прийняла важке для себе рішення – віддати єдину доньку на виховання в інтернат. Тоді, Ані було лише 10 років, погодьтеся, важкий вік, особливо в ті часи. Звісно, дівчинка мала образу на мати, яка добровільно віддала свою дитину в інтернат. Але не з тієї причини, що вона не любила доньку чи не хотіла її бачити вдома, а через те, що, по-перше, вона дівчина, їй було легше відірватися від братів, а по-друге, через те, що вона була в адекватному віці.

Та зараз, Лорак спокійно спілкується з мамою та навіть постить з нею спільні фото, й дозволяє дочці з нею спілкуватися. Зараз, у свої 44 Ані Лорак усвідомлює весь тягар своєї матері, на той момент. Тому, образ не тримає, а навпаки, розуміє її.

Тож, коли Кароліна виросла та побудувала кар’єру, вона позбавилась всіх своїх образ та комплексів з цього приводу, оскільки мама в житті кожного з нас одна, і яка б вона не була, варто її любити, цінувати та розуміти.

Схожі статті