Маша Єфросиніна розповіла про важке життя без чоловіка на дві країни: “Я все тягну на собі”

Маша Єфросиніна дуже відома українська телеведуча, яка завжди відверта зі своїми підписниками. Вона чесно розповідає про те, що відбувається в її житті й навіть про складні періоди свого життя.

Маша Єфросиніна вже більше 19-ти років заміжня за одним чоловіком, на ім’я Тимур Хромаєв, раніше чоловік працював депутатом, потім мав свій бізнес, а зараз виборює свободу нашої країни на фронті. Звісно, що це рішення Тимура дуже вплинуло на стосунки у родині Марії.

Маша Єфросиніна з чоловіком

По-перше, сама війна досить сильно вплинула на родини й на кожну людину окремо, оскільки кожен з нас сприймає події по-різному, хтось закривається, хтось навпаки потребує підтримки у близьких людей. Так і Маша розповіла, як війна змінила її життя та стосунки всередині родини.

“У нас зараз все нормально з Тимуром, але війна достатньо позначилася на наших стосунках доволі сильно. Я зараз намагаюся у Києві проводити більше часу, бо знаю, що все залежить від мене, я зараз живу на дві країни, у мене діти в Польщі, там весь побут на мені, я готувати навіть почала” – розповіла Маша.

Тобто, поки її чоловік Тимур перебуває на фронті та захищає країну, а ось Маша сама тягне на собі дітей, роботу, побут, свої благодійні проєкти, і все це, Єфросиніна робить і у Польщі, і в Україні. Дійсно жінці досить важко витримувати весь вантаж, але, вибору немає, й Марія розуміє, що це тимчасово.

Але все ж таки, жінку не влаштовує те, що багато років вона вчилась бути слабкою, а події, які розгортаються зараз повернули її до того, щоб бути сильною особистістю. Й те, що немає чоловіка поряд також накладає відбиток на її поведінці.

Маша Єфросиніна з чоловіком

Марія вже мала негативний досвід стосунків зі своїм чоловіком, і на той момент вони навіть офіційно розлучалися й жили рік окремо. Але тоді Маша була надто зайнята кар’єрою, а Тимура це не влаштовувало. Але тепер ситуація змінилася та їхні життя ніби знову стали окремими.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.