Настя Каменських засвітила дивний головний убір: прихильники спантеличені не на жарт

Дивувати, так дивувати.

Настя Каменських не перестає вражати прихильників новими образами. цього разу дівчина вирішила привернути увагу новим аксесуаром. Зірка поділилася відео, у якому вона приміряє роуч – традиційний головний убір мексиканських індіанців. для цього Настя Каменських обрала доволі атмосферне місце, виконане у мексиканському стилі.

Не дивно, що зірка обрала саме мексиканську тему. Ми ж пам’ятаємо, що до карантину і закриття кордонів зіркове подружжя часто відпочивало в Мексиці. До того ж це улюблена країна Насті Каменських.

На відео Настя Каменських позує у білому светрі вільного крою і світлій шовковій спідниці міді з геометричним малюнком. Образ дуже пасує зірці і розкриває її по-новому.

У підписі під відео співачка зазначила, що один аксесуар може змінити весь образ.

Прихильники зірки не лишилися байдужими і відмітили, що такий головний убір Насті дуже личить. А ще трохи позаздрили Потапу, що у нього така гарна, весела. добра і відкрита дружина.

Згодом Настя Каменських виклала ще одне відео з осінніми образами.

У дописі під відео співачка поміркувала над вічною жіночою проблемою “нічого одягнути” і попросила прихильників показати свої улюблені образи.

Раніше співачка вже викладала такий ролик, але підписники розкритикували обробку відео. цього разу прихильникам все сподобалося, але вони відмітили, що зірка дуже схудла. Особливо прихильникам припав до душі образ Насті Каменських, який складався з піжами та окулярів.

Схожі статті