“Скажи своїй хай сі вспокоїться”: Леся Нікітюк публічно пожурила Славу Дьоміна через нападки його колишньої

[minyta-subtitle]

Останнім часом знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк активно інтригує публіку натяками на те, що вона знаходиться в стосунках. Здебільшого артистка публікує різноманітні фотографії з квітами та подарунками.

Декілька місяців тому і Слава Дьомін натякнув на те, що його колега перебуває в романі. Журналіст заявив, нібито Леся Іванівна полюбляє військових, однак особистість її партнера не розсекретив.

Леся Нікітюк публічно пожурила Славу Дьоміна

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк публічно пожурила Славу Дьоміна

Олії у вогонь радіоведучий підлив, коли запитав у екстрасенса Людмили Хомутовської, чи зустрічається Леся Нікітюк з кимось, і в яких стосунках знаходиться зі своїм обранцем.

Людмила побачила, що зірка з коханим вже живе разом, на що Слава дав дуже неоднозначну реакцію. Тоді аудиторія почала підозрювати, що насправді коханим Лесі Нікітюк є сам Дьомін.

Тим часом телеведуча оприлюднила новий кадр, на якому постала з розкішним пакетом тюльпанів. І аудиторія почала активно реагувати на даний знімок. Зокрема зірка показала, яке повідомлення отримала: одна з підписниць подумала, що квіти подарував Дьомін і дала негативну оцінку подібному розвитку подій.

Леся Нікітюк публічно пожурила Славу Дьоміна

Натомість Леся Нікітюк не стрималася і попросила в Дьоміна, щоб “його колишня заспокоїлася”. Варто відмітити, що сторінка не належить екс-дружині Слави, а отже цей сторіз взагалі може бути жартом, який зірка розіграла на потіху публіці.

Нагадуємо, що не так давно Слава Дьомін зізнався, що перебував у серйозних стосунках зі своєю дуже відомою колегою. Втім, встановити, яка з ведучих мала роман з ним фагктам не вдалося.

Схожі статті