Alyosha показала дітей від Тараса Тополі: на кого більше схожі — на тата чи на маму? Оцініть (ФОТО)

Популярна українська співачка Альоша, заміжня за не менш відомим в Україні виконавцем Тарасом Тополею, показала світлини, де позують їхні малі діти

Alyosha – це знаменита в Україні виконавиця багатьох популярних пісень. Жінка заміжня за відомим співаком, лідером групи Антитіла Тарасом Тополею. Зіркова пара одружена вже десять років. У 2013-му Олена та Тарас Тополя почали жити спільним подружнім життям. Згодом у родини з’явилися діти. Наразі чоловік та дружина разом виховують аж трьох дітей: синів Марка й Романа та дочку Марію.

Сказати разом – це занадто гучно сказати, адже із початком повномасштабного вторгнення росії на територію Української держави, від якого вже скоро виповниться рік, жінка переїхала з дітьми у Сполучені Штати Америки.

Попри всі складнощі життя за тисячі кілометрів від рідного дому, знаменита співачка Олена Тополя, більш відома публіці як Alyosha, ледь не кожного дня показує своїм підписникам та підписницям те, як вони живуть у штатах, ділиться на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм миттєвостями виховання діток – дев’ятирічного Романа, семирічного Марка й зовсім маленької Марійки. Також популярна виконавиця не приховує, а навпаки – демонструє власні сімейні будні за океаном.

І ось нещодавно співачка поділилася з фоловерами милою та водночас дуже кумендою фотографією, де її сини бавляться у вільний від навчання час.

Сини зіркового подружжя
Сини зіркового подружжя

Перед об’єктивом камери 9-річний Роман та 7-річний Марко позують із каструлями на головах, у руках тримаючи кухонні прилади. Судячи з усього, у хлопчиків був чудовий настрій.

У позначці Alyoshа дала зрозуміти своїм підписникам, що виклала цей кадр, щоб назавжди запам’ятати приємну мить.

Схожі статті