Влад Яма в США відправив красуню-дружину на спа-релакс: і так гарна, а стане ще гарнішою

З самого початку повномасштабної війни Влад Яма разом з дружиною та сином переїхав жити до США, заради безпеки своєї дитини, а також заради свого власного комфорту та можливості працювати.

Певний проміжок часу Яма не виходив на зв’язок, не розповідав де він, що з ним та з його родиною, це була дійсно якась таємниця. Але крізь пів року дружина Ями Лілія нарешті вийшла на зв’язок та вирішила повідомити, що вони живуть в Америці та що з ними все досить добре. Звісно, що аудиторія Лілі розділилась на дві категорії, одні засудили Влада, а інші підтримали та пораділи за те, що у родини все добре.

Родина Ями

Згодом дружина Ями почала повертатися до активності ведення свого блогу і розповідати все, що відбувається у їхньому житті. Таким чином стало відомо, що Влад і Ліля займаються волонтерством в Америці та допомагають рідній Україні. Але повертатися не збираються, оскільки  вдома поки що небезпечно.

І вже зараз Лілія не боїться критики та викладає в сторі фотосесії, розваги, час, який вона проводить з чоловіком та сином. Але жінка не забуває й про себе кохану. Оскільки дружина Ями жінка дуже доглянута та завжди стежить за собою, то й в США вона не припинила це робити. Тому, днями вона продемонструвала, як відвідує салон краси й робить процедуру для свого тіла.

“Ендосфера – терапія для тіла – це апаратна процедура, яка не розтягує тканини, на відміну від інших методик. Навпаки, робить компресію (стягування) Запускає лімфу, знімає зайві набряки, це крутезний релакс” – розповіла Ліля.

Сторіс Лілії

Тож, жінка знаходить час та бажання на релакс у спа салонах, аби покращити себе та свій вигляд і вже не боїться засудження зі сторони тих, хто залишився в Україні. Оскільки знає, що вона робить на користь своєї країни

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".