“Дім – найкраще слово на землі”: родина Анатолія Анатоліча у повному складі нарешті повертається до України

Багато родин з самого початку війни прийняли рішення поїхати за кордон заради безпеки своїх дітей, але, звісно, не у повному складі. Так і дружина Анатолія Анатоліча поїхала з дітьми до Франції.

Майже з самого першого дня війни у кожного українця була паніка, ніхто не знав, як краще, залишитися чи поїхати, бути корисним тут, чи за кордоном. А головне питання було у безпеці дітей. Оскільки дім є дім, але чути вибухи для дитячої психіки дуже шкідливо. Тому, багато хто розділився та переживав війну окремо.

Родина Анатоліча повертається додому

Наприклад, у родині телеведучого Анатолія Анатоліча майже відразу було прийнято спільне рішення поїхати у Францію і тимчасово пожити там. Оскільки Юля та Анатолій багатодітні батьки, то безпека маленьких членів родини стоїть на першому місці. І всі 11 місяців жінка разом з доньками та сином перебувала саме у Франції.

Але все ж таки і її, і дітей, тягне додому. Малечу там чекають собаки та все рідне, а Юлію багато роботи та коханий. За словами жінки, у Франції їм було комфортно, але будувати там своє життя ніхто не планував, оскільки це не їхня домівка.

“Дорога додому. Ми тікали від війни, а тепер їдемо до перемоги. Ми виїжджали заради дітей, а тепер заради них повертаємось. Дім – це найкраще слово на землі” – розповіла Юля.

Сторі Юлії

Дружина шоумена розповіла про повернення додому на своїй сторінці в instagram, де відповідала на питання підписників, а згодом ще й показала квиток додому. Де вказано, що вже 2-го березня Юля з дітьми буде у Варшаві, звідки й вирушить у Київ.

Всі дуже сумували за своєю країною, оскільки за 11 місяців не було можливості приїхати, але час від часу Анатолій приїжджав до родини на кілька днів, аби побачити їх та провести трохи часу разом.

Схожі статті