Як виглядає єдина дочка мами Сердючки Білоконь, яка не від Андрія Данилка: розкішна світловолоса красуня

Знаменита українська акторка та одвічна партнерка Андрія Данилка Інна Білоконь вже багато років реалізована, як матір. Як виглядає єдина дочка зірки?

Тривалий час Інні Білоконь вдавалося приховувати не тільки свою сім’ю від сторонніх очей, але й власну спражню особистість. Роками фанати дуету вважали, що за роллю Інни Адольфівни приховується зріла жінка, а не молода красуня, ще й з бездоганним почуттям гумору.

Спливли кадри, на яких Андрій Данилко розважається з мамою Сердючки Білоконь
Як виглядає єдина дочка мами Сердючки Інни Білоконь

А коли аудиторія дізналася правду, то почала підозрювати Андрія у романі з партнеркою, адже фанатам слабко вірилося у дружні відносини між старими друзями, які буквально випромінювали особливе ставлення одне до одного.

Інна Білоконь показала, як виглядає її єдина дочка

Дочка та чоловік Інни Білоконь
Як виглядає єдина дочка мами Сердючки Інни Білоконь

Втім, роки минали, а між Інною та Андрієм нічого не змінювалося. Як з’ясувалося, у Білоконь є чоловіки і вже дорослі діти. Разом з благовірним Олегом вона проживає в Полтаві, розводить собак і проживає просте, наповнене гумором та гармонією життя.

Особливу увагу фанатів привертає дочка акторки. Неймовірна та харизматична красуня, вона успадкувала риси і батька і матері, але по стопах останньої не пішла, обравши непублічний образ життя.

Єдине місце, де можна побачити красуню — це особиста сторінка її мами в Інстаграм. Інна Білоконь декілька разів показувала фанатам, як виглядає її спадкоємиця, і нікого не залишила байдужим.

Нагадуємо, що Андрій Данилко також десятиліттями не розкривав жодної інформації про своє особисте життя, але на відміну від партнерки нібито досі самотній. Після початку повномасштабної війни в Україні зірка дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про мрії створити родини та численні невдачі на цьому поприщі. Тепер знаменитість поховав свої надії на сімейне життя і навіть не намагається вступити в шлюб.

Схожі статті