Свічки, аромадифузори, колготи і одяг: що продає Тіна Кароль та скільки коштує мерч української поп-діви

Відома українська співачка Тіна Кароль має великий мерч, який з головою може задовільнити потреби її фанатів. Що ж продає поп-діва в мережі дізнайтеся в нашій статті.

Більшість зірок продають не тільки свою музику, але й самі по собі стають певним брендом. Завдяки відомому обличчю вони можуть просувати свої або чужі товари, які користуються небувалою популярністю.

Тіна Кароль, яка вже багато років виступає на український естраді і має велику фанатську базу не стала винятком, і як знімається в маркетингових компаніях для інших фірм, так і випускає власний мерч, з якого має доходи.

Що продає Тіна Кароль та скільки коштує мерч поп-діви

Що продає Тіна Кароль та скільки коштує мерч поп-діви

Звісно, зірка бере участь у створенні одягу, який може її презентувати світу, відображати її погляд на дійсність, а також давати можливість фанатам наблизитися до свого кумира. Наприклад, буквально нещодавно поп-діва показала нові леопардові кофтинки, які з’явилися саме в той час, коли українці просять у світової спільноти про надання їм німецьких Леопардів.

Що продає Тіна Кароль та скільки коштує мерч поп-діви

Позаминулого року зірка також створила колготки “Скандал”, які користувалися небувалою популярністю серед жінок. І варто відмітити, що ціна на них була вельми середньою, тож за бажанням будь-яка жінка мала можливість їх придбати.

Чого не скажеш про свічки та аромадифузори від Тіни, які точно можна охарактеризувати, як дороге задоволення. Товар поп-діва у цьому сегменті у 10 разів дорожчий за звичайні позиції такого ж плану в магазинах. Але варто відмітити, що мова йде саме про парфумовані свічки та аромадифузори, тому їхня вартість, звісно, вища.

Хто знає, можливо в майбутньому Тіна Кароль наважиться на створення прикрас або ж лімітованої колекції годинників?

Схожі статті