Повалій таємно вивезла матір до москви, яка не хотіла покидати Україну: “Сказала, що не приїду, якщо помре”

Знаменита українська співачка та путіністка Таїсія Повалій не тільки сама покинула Україну, але й змусила зробити це свою матір. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Таїсія Повалій вразила своїх співвітчизників поведінкою: артистка рушила до російської федерації, підтримала агресію проти своєї Батьківщини, і поки українські міста бомбили, співала для росіян українські пісні.

Тим часом син артистки заявив, що має протилежну позицію. Чоловік залишився в Україні, і намагався абстрагуватися від скандалу навколо його матері. Як з’ясувалося, його бабусі так не пощастило.

Таїсія Повалій таємно вивезла матір до москви

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій таємно вивезла матір до москви

Так, нещодавно співачка зізналася, що її мама не хотіла евакуюватися, але артистка продовжила на неї тиснути, і, врешті-решт, вмовила її виїхати. Жінки зробили це цілком таємно. Про плани Повалій забрати матір не знали навіть найближчі друзі виконавиці.

“Ніколи в житті не поїду! Моя рідна Україна! Нехай мене тут в*ивають”, – щоразу казала мені вона. І тільки коли я сказала, що не приїду, якщо вона помре, моя мужня мама зібрала валізку, взяла кішку і 30 квітня минулого року, пройшовши машиною шлях у дві тисячі кілометрів з Києва через західну Україну, Польщу та Білорусь, приїхала до Москви” , – розповіла Таїсія Повалій для росЗМІ.

Артистка додала, що заради своєї матері не прийшла на день народження Філіпа Кіркорова. Адже саме тоді зустрічала її. Втім, нікому зі свого оточення Таїсія не розповіла про те, що забирає матір до москви.

Варто відмітити, що Таїсія Повалій за 8 років прославилася проросійськими поглядами. Після 2014 року вона активно виступала на території російської федерації, жила там і не соромилася своєї позиції.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".