Оля Полякова кинулася на захист своєї старшої доньки Марії: грубо поставила на місце кривдника

Знаменита українська співачка кинулася на захист своєї старшої донечки, коли на ту напали хейтери в мережі з неконструктивною критикою, яка обурює

Оля Полякова – це знаменита українська співачка, виконавиця багатьох відомих пісень. Окрім вельми успішної кар’єри на сцені, жінка встигає ще й займатися активною волонтерською діяльністю. Ба більше – Ольга Полякова у поєднанні з цим усім ще й виховання двох донечок: молодшу Алісу та старшу Марію, яка досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм і є теж дуже популярною, як і її мама.

Оля та Маша Полякові
Оля та Маша Полякові

Шанувальники та шанувальниці Ольги Полякової також слідкують і за її сімнадцятирічною донькою. Попри те, що дівчина вже доросла, вона часто стикається з величезним потоком критики за її сміливу та недитячу поведінку.

Усе це бачить і її зіркова мама Оля Полякова, якій часто закидають різне стосовно виховання її старшої доньки. Та на все це жінка завжди має що сказати. Вона підтримує свою доньку в її рішеннях.

Ось так нещодавно Маша Полякова вкотре зазнала різкого хейту з боку користувачів Інстаграм. На цей раз приводом для хвилі критики стали фотографії Марії з якимось хлопцем, із яким вона гуляє, перебуваючи у Великій Британії. Це чомусь викликало неабиякий хейт. І ось, наприклад, один із коментаторів написав під світлиною дівчини, що вона нічого не зможе досягнути без популярної мами Олі Полякової:

“Мамкина нероба і утриманка, а без мами нічого сама не досягла б”

Знаменита співачка Полякова не стала мовчати, коли її сімнадцятирічну доньку так ображають, тому вона, не підбираючи слів, відповіла на це так:

“А ти взагалі дебіл, диви, живеш же”

Також один із коментарторів висловився стосовно Маші так:

“Страшко і в Англії страшко”

Оля Полякова й на цей коментар відповіла:

“Шмара і в Instagram шмара! Геть зі сторінки, знайду – лице відкушу!”

Схожі статті