Дружина Андрія Бєднякова Настя Коротка показала, як виглядає її фігура після других пологів: “Це супер”

Влітку 2022 року Настя Коротка подарувала своєму чоловікові Андрію сина, точніше, справжнього козака, за словами батька малюка. Зіркове подружжя не робило секрету чи інтриг з цього приводу, і навіть не приховували ім'я новонародженого.

Звісно, що кожна жінка змінюється після пологів, як зовнішньо, так і внутрішньо. Оскільки, якщо це перша дитина, то у молодих матусь виникає страх та повне нерозуміння, що робити з цим щастям, яке кричить та просто дивиться на тебе. У декого навіть бувають сильні пост-родові депресії. Але майже кожна жінка проходить ці етапи, і все це гормони.

Та у Короткої це вже були другі пологи, і Андрія знову не було поруч. На перші пологи 7 років тому він просто не встиг через роботу, а зараз Настя народжувала у США, оскільки саме там з донькою Ксенією, вона знайшла безпеку. Тож і народжувала ведуча там, і знову сама. Але все пройшло досить добре, і, звісно, Бєдняков постійно на зв’язку та підтримує кохану.

Тож, і Коротка, як будь-яка жінка після пологів змінилась, спочатку їй було важко морально тягнути на собі дві дитини у чужій країні, та ще й вирішувати свої моменти. Та вона все така ж життєрадісна й кумедна, оскільки відчуває підтримку та любов навіть на великій відстані.

Але, судячи з того, що жінка вже через кілька місяців після пологів показала, як виглядає її фігура, то роботи у неї з дітьми та без них багато, оскільки Настя продемонструвала фото в купальнику. Таке враження, що вона й не була вагітна взагалі, струнка, красива та підтягнута фігура. Певно, через те, що Коротка до цього займалась спортом.

Настя Коротка після пологів

Та звісно, прихильники жінки не залишились осторонь і почали коментувати фото Насті, загалом їй всі робили лише компліменти. Але на фото була ще одна деталь, це леопардове простирадло, і Настя закцентувала саме на ньому, бо також брала участь у челенжі зірок, які вимагали таким чином постачання танків “Леопард-2”.

Схожі статті