Приголомшив зізнанням: Андрій Данилко збирається їхати до Москви – сказав, коли поїде і для чого

Популярний український співак Андрій Данилко, відомий під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, розповів прихильникам, що планує їхати до Москви

Андрій Данилко – це знаменитий в Україні та в усій Європі виконавець, який більше прославився майже на цілий світ як Вєрка Сердючка. Саме під таким сценічним псевдонімом чоловік дав сотні концертів і кілька років тому завоював призове місце на великому пісенному конкурсі Євробачення.

Вєрка Сєрдючка
Вєрка Сєрдючка

Не так давно стало відомо, що Андрій Данилко не зможе поїхати на територію російської федерації, яка двадцять четвертого лютого минулого року розпочала повномасштабну війну проти Української держави. А заборона на в’їзд Данилка у рф з’явилася згідно із санкціями, які на нього наклала сусідня країна.

Відповідно до заборони, Андрій Данилко не зможе їздити в рф найближчі пятдесят років. Вєрка Сердючка вже поділився тим, що ж він зробить після того, коли заборона втратить своєї чинності.

Андрій Данилко зізнався, що тоді, коли приїде до росії, він піде шукати могилу російського диктатора. Про це він розповів журналістам італійської газети Corriere della Sera.

Сердючка розповів, що повернеться до москви, коли йому буде дев’яносто вісім і одразу поїде шукати могилу путіна.

Не так давно Андрій Данилко відреагував на те, як російські пропагандисти вкинули в пресу таку інформацію, мовляв співак приїде виступати до Хабаровська.

Андрій Данилко на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував скріншоти анонсів російських засобів масової інформації.

“Ви там що, зовсім вже?”  – підписав Вєрка Сердючка свою публікацію.

У коментарях під постом українці пожартували над недоречними фейками з боку росіянців.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.