Як виглядає жінка, яка переплюнула дружину Дана Балана: це не Тіна Кароль, і навіть не схожа на неї

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан багато років інтригує мережу своїми численними інтрижками з різноманітними красунями. Але була і та, що затримала співака біля себе надовго.

На початку двотисячних приховати правду про особисте життя було набагато простіше. Втім, преса все одно знаходила неймовірні дані про тих чи інших знаменитостей. Серед них опинився і Дан Балан, чий шлюб з румунською моделлю Еллою Крупеніною свого часу активно обговорювався в Молдові.

Про колишню дружину артиста говорили і після їхнього розлучення, коли Дан уже увівсю будував стосунки з іншою — Христиною Руссу. Дівчина була наближена до сімейства Баланів, адже дружила з рідною сестрою артиста Сандою. Ба більше, журналісти були впевнені, що незабаром Руссу вдасться вийти заміж за Дана.

Дан Балан показав, як виглядає його екс-кохана

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Дан Балан показав, як виглядає жінка, з якою він зустрічався 5 років

В особистому житті молдавського мачовсе було настільки заплутано, що часом Христину та Еллу навіть плутали. Зіркова пара пробула разом впродовж 5 років. Подейкували, що причиною розставання ставала сильна завантаженість артиста, який не міг приділяти своїй коханій час.

З якою посадою Тіна Кароль більше подобається Балану
Дан Балан показав, як виглядає жінка, з якою він зустрічався 5 років

Після хрестили виконавця жодного разу не перебував у серйозних стосунках, принаймні офіційно. Шанувальники сподівалися, що жінкою, яка зможе розтопити серце молдавського мачо стане Тіна Кароль, але цього, на жаль, не сталося. Надії глядачів були вщент зруйновані, а Дан та Тіна після співпраці навіть відписалися одне від одного. Пліткували, що за лаштунками зірки навіть не віталися, вже не кажучи про флірт або романтичнв почуття між ними.

Історія ДанТіни завершилася навіть не почавшись. А згодом фанати дізналися і про те, що це був ретельно продуманий піар.

Схожі статті