Ніяка вона не Таюне: від якого імені та прізвища відмовилася багато років тому дружина Олега Винника

Бек-вокалістка, співачка, любляча дружна — це далеко не всі слова, якими можна описати Таюне. Що собою представляє зірка? Яке прізвище та ім'я мала при народженні? Поговоримо в даному матеріалі. 

Таюне — більш відома, як бек-вокалістка Олега Винника із зовсім іншим ім’ям та дівочим прізвищем. Родом із Черкаською області, м. Сміла. Закінчила Канівське училище культури та мистецтва.

Має нагороди від різних музичних премій. Перший сингл співачки вийшов у 2014 році з назвою: “Солодкі сльози”. Має сина та заміжня за Олегом Винником.

Таюне та Олег Винник
Таюне та Олег Винник

То, яке насправді ім’я та прізвище має Таюне?

Отож, повне ім’я при народженні зірки, аж ніяке не Таюне і не “Тетяна”, як заведено було вважати дотепер, а Таїсія Володимирівна Сватко.

Не секрет, що впізнаванність та певний успіх співачці приніс саме Олег Винник для якого, вона завжди залишалася незмінною бек-вокалісткою.

За словами Таїсії, вона ніколи не думала розпочинати сольну кар’єру та бути самостійною артисткою. Щобільше, як зазначалося, їй важливо виходити на сцену разом з Олегом, щоб передати всю суть тих пісень, які він створює для співачки.

На кожному концерті Олега Винника Таюне виглядала розкішно. Завжди готувалася до них ретельно та продумувала кожну деталь образу. Звичайно, в цьому їй допомагав і сам вокаліст Олег Винник. Він писав пісні, знав, як вона має правильно звучати, відштовхуючись, від образів, які підбирали разом.

Також, варто зазначити, що багато прихильників вважають, що Таюне вдавалася до пластики, аби так розкішно виглядати. Проте, якщо поглянути на старі фото, і теперішні, помічаємо, що в юності, що зараз Таюне має гарний вигляд.

Схожі статті