Після розставання з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт втік в США та приголомшив зізнанням: “Бог тобі суддя”

Знаменитий український гуморист та переможець першого сезону шоу "Холостячка" Олександр Еллерт схвилював мережу новим відео зі Сполучених Штатів.

Остання зустрія між Ксенією Мішиною та Олександром Еллертом сталася фактично під час евакуації. Так, гуморист відвіз колишню обраницю та її сина на захід України, де провів з ними декілька днів. З численних натяків стало зрозуміло, що ця зустріч носила романтичний характер, хоча і стала останньою крапкою у стосунках пари.

Як виглядають діти Мішиної та Еллерта
Олександр Еллерт втік в США та приголомшив зізнанням

Ксенія рушила на зйомки у Бельгію, а натомість Олександр через декілька місяців повідомив, що виїжджає в Сполучені Штати Америки. Примітно, що тоді він не пояснив, коли збирається повертатися і чи повернеться колись взагалі, адже роботи в нього на той момент вже не було, а єдина кохана жінка не змогла прийняти його назад.

Тим часом єдина дочка Еля стала старшою сестрою, так як колишня дружина Олександра народила від свого другого чоловіка.

Олександр Еллерт втік в США та приголомшив зізнанням

Через декілька місяців комік вже дав зрозуміти, що затримається за кордоном надовго. Ба більше, він не знайшов для себе нове заняття — блог про життя в Америці.

Звісно, виходить це в нього досить непогано, адже Олександр має великий досвід роботи на камеру та спілкування з аудиторією. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram анонс до нового випуску, в якому Еллерт пожартував про росіян, які окуповують пляжі.

В усім звичному стилі Олександра, в короткому ролику він встиг пожартувати декілька разів, але виглядало це гармонійно і круто.

Нагадуємо, що не так давно Олександр зник соціальних мереж на декілька тижнів. Як з’ясувалося пізніше, його сторінку видалила адміністрація платформи через численні скарги.

Схожі статті