Даша Кацуріна після розлучення з ресторатором їсть напівфабрикатні сосиски в тісті: Дантес не водить по кафе

Колишня дружина знаменитого українського рестора Михайла Кацуріна, а також нинішня обраниця Володимира Дантеса потішила підписників фотографією особливого меню.

Найбільш скандальним та гучним розлученням в українському шоу-бізнесі за 2022 рік стало розлучення Володимир Дантеса з Надею Дорофєєвою та Міши Кацуріна з Дашою Кацуріною. Уся справа в тому, що фанати швидко стали догадуватися про обмін партнерами, що відбувся у зірок.

Так, Надю помітили в Іспанії в обіймах ресторатора, у той самий час, як Володимир постійно знаходився поруч з його екс-дружиною.

Даша Кацуріна їсть сосиски в тісті

Даша Кацуріна їсть сосиски в тісті

Як так вийшло, що подружні пари потрапили у таку ситуацію досі залишається загадкою для користувачів мережі, не дивлячись на численні інтерв’ю зірок, а жартів на цей рахунок в інформаційному просторі вистачає.

Втім, для шанувальників очевидно одне — життя усіх чотирьох кардинально змінилося і у вельми короткий проміжок часу. Наприклад, Даша Кацуріна більше не має змоги насолоджуватися елітною гастрономією та ресторанними делікатесами, що було її буденністю у зв’язку з діяльністю колишнього чоловіка.

Нещодавно Даша оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію досить скромного меню — сосисок в тісті. Хоча не варто забувати, що молода жінка могла просто втомитися від непростої їжі.

Даша Кацуріна їсть сосиски в тісті

Нагадуємо, що не так давно Володимир Дантес пояснював, як так сталося, що будучи чайлдфрі, він раптом став доглядати за двома дітьми свого колишнього друга та нинішньої дівчини. Зокрема, Володимир зізнався, що полюбив дітлахів і дуже добре проводить з ними час. Хтозна, можливо незабаром пара заявить про те, що наважилася на народження спільної дитини.

Схожі статті