Олег Винник відгуляв розкішне весілля і показав молоду наречену: не міг навіть відвести від неї своїх очей

Знаменитий український виконавець Олег Винник засвітився на неймовірно розкішному весіллі, а також зробив декілька кадрів з нареченою. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Олег Винник має велику кількість фанатів не тільки на Батьківщині, але і далеко за її межами. На артиста з нетерпінням чекають і в Європі, і навіть за океаном. І деякі з фанаток мають особливі мрії: аби Олег, наприклад, міг виступати на їхньому весіллі або дні народженні.

Винника не хотіли брати на українське телебачення
Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Така мрія коштує немало, однак знаходяться дівчата, яким її здійснення по кишені.

Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Так, невістка знаменитої телеведучої Оксани Марченко Катерина завжди була палкою шанувальницею творчості повелителя вовчиць. А тому, коли в неї з’явилася можливість запросити виконавця на своє свято, вона з радістю це зробила.

Олег Винник відгуляв розкішне весілля

Торжество було організовано на дуже широку ногу. Телеведуча не пошкодувала ніяких коштів для щастя молодят.

Варто відзначити, що Олег Винник настільки проникся коханням молодих людей, що в якийсь момент, відігравши свою програму, вирішив затриматись і взяв на себе роль тамади. Разом з Катериною він швидко знайшов спільну мову, і не помітив, як почав обіймати красуню і навіть цілувати.

Але Богдан Марченко не поспішав з ревнощами, і лише слідкував за тим, як його новоспечена дружина радіє та тішиться можливості відпочити в обіймах свого кумира. Згодом Олегу за це свято трохи дісталося, адже Оксана Марченко та Віктор Медведчук вважаються зрадниками України, а його взаємодія з родиною здалася багатьом занадто товариською.

Нагадуємо, що за тиждень до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко вночі втекла за кордон. Ба більше, за півтора місяці до вторгнення російських військ телеведуча відкрито погрожувала “ворогам” у своєму новорічному зверненні до фанатів. На відміну від вітчима та матері Богдан Марченко Україну не покинув.

Де знаходилася його дружина та маленький син достеменно невідомо, адже Катерина тримається досить закрито через хейт.

Схожі статті