Ані Лорак з турком, а Полякова з грузином: Суперблондинка здивувала судженого Вадима появою нового чоловіка

Енергійна та епатажна, скандальна та непохитна – співачка Ольга Полякова обожнює дивувати своїх прихильників новими подіями із життя. Хто ж, цей загадковий чоловік, що з'явився у Полякової? Дізнаваймося разом. 

Нещодавно, на своїй сторінці в Instagram, суперблондинка поділилася новим дописом. Як виявилося, зірка презентувала її фанатам нову пісню, записану разом в дуеті з Анрі Джохадзе:

“Пісня “Чарівні очі” в дуеті з Анрі Джохадзе вже доступна на всіх музичних цифрових майданчиках. Переходьте за посиланням у сторіз!”, – поділилася Оля.

Що відомо про співака Анрі Джохадзе? Анрі Джохадзе – грузинський співак. Представляв Грузію на пісенному конкурсі “Євробачення” у 2012 році, що проходив в Баку. Пісню, яку виконав співак “I`m a Jocker”, за результатами півфіналу, не пройшла до фіналу.

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова вирішила перезалити пісню “Чарівні очі”, яку за словами, мали випустити разом з Олегом Винником. Про це вона розповіла у себе на сторінці в Instagram.

У першочерговій версії, прем’єра мала відбутися 8 березня 2022 року. Композиція мала назву”Довгі ноги”. Проте через повномасштабне вторгнення росії в Україну, вихід треку вирішили відкласти.

Згадаємо, що Олег Винник, через проблеми зі здоров’ям покинув Україну. Тому Поляковою, було вирішено, перезаписати пісню із новим українським текстом, з грузинським виконавцем Анрі Джохадзе.

В коментарях, під дописом, більшість аудиторії Полякової, почали хвалити нову пісню:

“Дуже гарна пісня. Ноги самі пускаються в пляс”. “Олечка, дуже гарно співаєте українською”. “Милозвучна й прекрасна пісня українською! Будь ласка, не повертайтесь до російської у своїй творчості”, – пишуть користувачі.

Схожі статті