У мережі з’явились дитячі фото Кузьми Скрябіна: як виглядала легенда української естради у юному віці

Кузьма Скрябін відомий український виконавець, якого вже 8 років немає серед живих, проте пам'ять про нього залишається назавжди.

Кузьма став справжньою українською легендою. Його пісні нині знають навіть діти, оскільки його колеги не дають змогу забути про його творчість. Яка, завжди несла в собі багато сенсу. Він був тим, чиї пісні прямо говорили про проблеми людства та доносили це до мас. Також Кузьма завжди був проти нечесних способів заробітку, і взагалі був правдорубом. Тому, часто потрапляв у конфлікті ситуації, де брав на себе відповідальність за свої слова.

Кузьма Скрябін

Нещодавно, 2-го лютого в Україні був день пам’яті Скрябіна. Багато журналістів зробили документальні фільми про його життя. І новим цього року стала передача Олексія Суханова, де він поспілкувався з родиною Кузьми. Це було ексклюзивне Інтерв’ю з мамою, дружиною та дочкою легенди.

Звісно, мама згадувала про дитинство свого загиблого сина, тому нещодавно у мережі з’явились дитячі фотокартки Скрябіна. Варто зазначити, що риси обличчя у Кузьми не змінилися зовсім. Єдине, що зачіска коротка й не такий серйозний та глибокий погляд.

Це фото з’явилось на одній з фан-сторінок Кузьми. Адміністратори позиціюють цю сторінку як архів пам’яті. У профілі зібрано багато різноманітних кадрів з Кузьмою. Він там і молодий, і вже татусь, і ведучий, і співак, і маленький.

Звісно, чудово, коли є такі сторінки пам’яті, де шанувальники того чи іншого артиста можуть передивитися улюблені кадри, відео та послугами пісні, які нині переспівують молоді артисти та вважають це честю. Тому, досить важливо пам’ятати та показувати світу, з якого малюка виросла така гідна та мудра людина.

Схожі статті