Наймодніші зачіски на весну: що зробили з волоссям Леся Нікітюк, Ірина Білик, Настя Каменських

Модні зачіски – це вже давно нескладно. Українські зірки та їхні стилісти дуже добре знають, як підібрати правильний колір та гарно зібрати волосся.

Українські зірки – для багатьох справжній взірець істинної моди та стилю. Їхня краса і природна, звісно, але і результат кропіткої роботи не одного і не двох фахівців. Наші знаменитості довіряють свою зовнішність професіоналам, а потім демонструють усе це своїм шанувальникам та шанувальницям на власних сторінках у соціальних мережах.

Леся Нікітюк

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк відома тим, як вона слідкує за своєю зовнішністю. Жінка часто приймає сміливі рішення у своїх образах, а на весну вона вже підготувалася зі стильною зачіскою. Леся Нікітюк тепер часто позує із зібраним волоссям: тепер модним буде високий хвіст і чубчик.

Одна з крайніх фотографій Лесі Нікітюк
Одна з крайніх фотографій Лесі Нікітюк

Настя Каменських

Популярна українська співачка, виконавиця багатьох популярних пісень Настя Каменських знаменита своїм прекрасним смаком у одязі. Жінка також має дуже цікаве волосся, яке саме по собі дуже складне, проте дуже красиве. Вона носить розпущене волосся та періодично його збирає до купки, що виглядає дуже красиво та елегантно.

Одна з крайніх фото Насті Каменських
Одна з крайніх фото Насті Каменських

Ірина Білик

Популярна співачка, виконавиця знаменитих в Україні пісень Ірина Білик уже кілька років поспіль вражає своїх шанувальників та шанувальниць стильними образами. Окрім цього, жінка часто змінює свій образ завдяки зачіскам. На весну Ірина Білик зібралася так: із рівним блондинистим волоссям, акуратно вкладеним у зачіску.

Зачіска Ірини Білик
Зачіска Ірини Білик

Як бачимо, навесні 2023-го року буде модним натуральність – акуратні зачіски, вкладене розпущене чи зібране до купки. Натуральні кольори та вкладеність – основний тренд, який буде популярним уже за місяць.

Схожі статті