Дан Балан приховав від Кароль про шлюб? Співак зізнався, чому не хоче одружуватися і до чого тут екс-дружина

Відомий молдавський виконавець Дан Балан дав ексклюзивне інтерв'ю для Катерини Осадчої, в якому розповів про своє ставлення до шлюбу. Усі деталі в нашій статті.

Після того, як Тіна Кароль взяла участь в одному проєкті з Даном Баланом, глядачі сподівалися, що цей тандем отримає продовження. Але після закінчення зйомок зірки не тільки припинили спілкування, але й відписалися один від одного в соцмережах.

Згодом Володимир Завадюк заявив, що увесь побачений флірт та кокетство нічого не означали, і були лише продуманим піаром.

Дан Балан зізнався, чому не хоче одружуватися

Що відомо про жінку, яка завагітніла від Дана Балана
Дан Балан зізнався, чому не хоче одружуватися

Ба більше, сам молдавський мачо не надто налаштований на серйозні стосунки або одруження. Декілька років тому він дав ексклюзивне інтерв’ю для Катерини Осадчої, в якому розповів, що до весілля ставиться позитивно, однак не вважає, що йому колись зустрінеться жінка, яка зможе стати для нього ідеальною партією.

Щоб Дан одружився, він має закохатися у красуню, яка буде його доповнювати та надихати на нові звершення. Але при цьому співак зауважив, що дуже самодостатній, а тому це майже неможливо.

“Я завжди знав, що це дуже важливо для мене. Якщо я це зроблю, то це буде лише раз у житті, і це має бути по-справжньому. У мене були почуття, у мене були тривалі стосунки… Весь мій досвід із жінками ставав уроками для мене. Кожна з них мене навчала чогось, а я їх, мабуть, теж чомусь навчав. Поки ти не дійдеш до того, що заслужив на свою людину, яка тобі подарує справжнє щастя та розвиток!”, — зізнався молдавський мачо.

Подейкують, що Дан вже був у шлюбі. Нібито у двохтисячні він одружився з румунською моделлю і через 5 років розлучився. Втім, у даному інтерв’ю знаменитість підкреслив, що ніколи не був у шлюбі.

Схожі статті