Ані Лорак засвітилася на російській музичній премії: усміхнена і щаслива – про Україну ні слова

Знаменита співачка українського походження Ані Лорак знову потрапила в скандал через присутність на російській музичні премії. Усі деталі в статті.

Навіть після початку повномасштабної війни в Україні шанувальники Ані Лорак так і не змогли дочекатися на її тверду позицію. Зірка не виступила проти агресора. Але навіть публікація, в якійшлося, що Кароліна проти війни, вплинула на її життя. Співачка стала вигнаницею і в Україні, і в російській федерації.

Чому Ані Лорак засуджують більше, ніж інших зірок-зрадників
Ані Лорак засвітилася на російській музичній премії

Боючись за свою безпеку, співачка виїхала з Підмосков’я і забрала разом з собою дочку Софію. Дівчинка майже півроку була разом з батьком Муратом, у той час, як місцеположення Ані взагалі не було відоме.

Ані Лорак засвітилася на російській музичній премії

Але навіть дана, особиста для Лорак ситуація, не змінила її ставлення до російського шоу-бізнесу. Нещодавно Кароліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram афішу, в якій повідомила, що стане частиною музичної премії в російській федерації, а також закликала своїх фанатів голосувати за неї.

Ані Лорак засвітилася на російській музичній премії

Примітно, що зараз виконавиця нібито знаходиться в Іспанії. Тим не менш, пліткують, що вона дуже часто буває в москві, про що неохоче розповідає підписникам.

Варто відмітити і той факт, що артистка нібито не може визначитися з аудиторією, для якої хоче співати. Публікації на акаунті Ані Лорак створюються то англійською, то українською, то російською мовами. Складнощі з концертами Кароліна відчуває абсолютно в будь-якій країні, адже навіть в Європі українські активісти не дають її забути про те, що вона зрадила батьківщину. Тому буквально нещодавно Лорак знайшла вихід — організувала онлайн-концерт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.