Переможець “МастерШеф” Пава розповів, як евакуатор забрав його машину та хто і за скільки допоміг забрати її

Пава став відомим через участь у кулінарному проєкті "МастерШеф". Своєю харизмою, професіоналізмом та почуттям гумору він підкорив серця глядачів та суддів шоу. І тепер Вадим справжня зірка.

Після перемоги на “МастерШеф” Бжезинський став не тільки власником ресторанів та шеф-кухарем, а ще й активним блогером. Тому, його аудиторія знає майже все, що відбувається в його життя. Вадим не соромиться здаватися смішним чи казати щось недоречне, і це дуже крута риса характеру, оскільки не всі люди, які займаються блогінгом можуть поводитись настільки щиро.

А ось Паві це вдається, і навіть своє особисте життя він не приховує, відомо, що чоловік одружений багато років, але все ще має велику кількість прихильниць. Бо справжність притягує, особливо жінок. Тому, більший відсоток його аудиторії – це жінки.

Тому, Вадима досі продовжують запрошувати на проєкти, наприклад, він брав участь в останньому сезоні “МастерШеф. Битва сезонів”, де знову дійшов до фіналу, але перемогу не здобув. Проте в цьому сезоні Вадим брав участь разом зі своїм найкращим другом Владом Міцкевичем, який також є улюбленцем публіки.

Міцкевич та Пава

Протягом всього проєкту чоловіки були нерозлучні, адже майже завжди вони працювали у тандемі та в одній команді, ніхто навіть не хотів їх роз’єднувати. Та й у реальному житті поза проєктом, хлопці дуже часто зустрічаються. Але остання зустріч відбулася не за найкращих обставин.

Сторіс Пави

Річ в тому, що у Пави зламалась машина, і йому довелося звернутися до служби, яка займається евакуацією автомобілів. Звісно, що йому була потрібна підтримка розуміючої його людини, тому Вадим подзвонив Міцкевичу та попросив приїхати, аби пережити разом цей процес.

Про це чоловіки розповіли у соціальній мережі instagram. У службі вони провели немало часу, а ще, виявилось, що забрати машину евакуатором та її оглянути, коштує не мало, а саме 6300 гривень. Пава не надто зрадів таким затратам, проте тепер з машиною все буде добре.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".