Головна вовчиця Олега Винника стала суперницею Таюне і розповіла про зв’язок між ними: “Ми переписуємося”

Багато хто вже знає, що на даний моменті Олег Винник вже більше року знаходиться у Німеччині, де проходить лікування та живе разом зі своєю родиною. Але деталі його нинішнього життя та життя його вовчиць мало хто знає.

Не всім відомо, що у Винника вже багато років є офіційний фан-клуб “Вовчиця”, яким керує жіночка, на ім’я Валерія Барон. Вона особисто знайома з Олегом та навіть зараз веде з ним комунікацію і розповіла про життя кумира та життя клубу. Валерія вдова та має дорослого сина і всю себе життю фану.

Відомості про Валерію

Оскільки Олег зовсім зник з інформаційного простору, то багатьох дуже бентежить, як нині живе сам співак та що сталося з його найяскравішими прихильницями та що сталося з офіційним фан-клубом в Україні. Джерелом інформації стала головна вовчиця клубу Валерія.

Жінка розповіла, що фан-клуб загалом, та й вона особисто переписується з Винником, а також збереглась комунікація між учасницями фан-клубу, оскільки за словами жінки, це як живий організм. Тому, навіть зараз вони всі об’єднані та продовжують своє існування. Навіть День народження Олега жінки, які змогли зібратися разом, відсвяткували цей день.

Валерія Барон

Також, Валерія розповіла, що тепер вони мають назву “Вовчиця” і цю ідею запропонував сам Олег, оскільки його благодійний фонд має саме таку назву, тому, це досить символічно. А ще прихильниця розкрила подробиці про творчість та стан здоров’я натхненника фан-клубу.

“Про те, що в Олега Анатолійовича не все гаразд зі здоров’ям було відомо фактично ще за рік до війни. Він знаходиться в Німеччині, Берліні, і це відомо всім, він там живе, тобто живе там, де у нього є житло. Він є громадянин України, він дуже переживає за все, що тут відбувається. Але його стан здоров’я не дозволяє йому бути в інформаційному просторі, але він продовжує плідно працювати, пише нові пісні. Але найбільшу увагу він зараз приділяє допомозі Україні” – розповіла Лєра.

Також жінка додала, що у групі спільноти всі нормально ставляться до того, що Винник зараз обрав не публічний спосіб життя. Та попросила не засуджувати людину, коли невідомі подробиці, адже Винник працює та дуже багато дає Україні і його серце не на місці.

Інтерв’ю з головною вовчицею Винника

Ще Валерія розповіла, що без сцени Винник страждає, і дуже хоче якомога скоріше повернутися та тішити своїх вовчиць.

Схожі статті