Ніяка вона не Ротару: ось яке прізвище перша леді української естради змінила багато років тому в паспорті

Легенда української естради Софії Ротару прославилася саме після того, як взяла псевдонім. Яке ж справжнє прізвище у співачки дізнайтеся в нашій статті.

Як і більшість українських знаменитостей, Софія Михайлівна пройшла непростий шлях до популярності. Свого часу вона виступала під своїм справжнім ім’ям та прізвищем. У складі ансамблю артистка носила прізвище Ротарь. До речі, виконавиця за національністю молдаванка.

Софія Ротару розсекретила своє прізвище

Коли ж Софія Михайлівна почала виступати сольно, світ дізнався про неї, як про Софію Ротару. Примітно, що на той момент вона вже була заміжня за своїм єдиним чоловіком Анатолієм Євдокименко. Хто Софія Михайлівна по паспорту достеменно невідомо, адже вона могла взяти прізвище свого чоловіка.

Софія Ротару вперше розповіла, куди зникла під час війни
Софія Ротару розсекретила своє прізвище

Примітно, що псевдонім Ротару був настільки впізнаваним, що сестра зірки Ауріка також взялася виступати під ним. Таким чином глядачі, по-перше, дізналися про те, що співачки — рідня, а по-друге, що не тільки Софія Михайлівна здатна підкорювати сцену сольно.

Нагадуємо, після початку повномасштабної війни в Україні фанати артистки довго чекали на її реакцію. Софія Ротару не поспішала за публічною позицією проти російської агресії, але врешті-решт все ж таки дала зрозуміти, що цілком і повністю підтримує саме Україну.

Через це російська преса почала активно цькувати легенду української естради. Тим часом Ротару знаходиться в Україні, має благодійний фонд, який допомагає дружинам та дітям воїнів, і взагалі не виступає. Зокрема, з’являлася інформація, що Софії Ротару постійно намагаються запропонувати крупні гонорари за виступи для російських олігархів, але артистка навіть не дає озвучити такі пропозиції.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".