Рубрика “Моя їжа”: колишня Полянського Аліна Гросу поділилася, як живе зараз та чим харчується

Аліну Гросу часто продовжують називати "Бджілка", адже асоціюють з дитячою піснею, яка принесла їй неабияку популярність. Зараз співачка виросла та продовжує займатися творчістю. Як живе зірка? Як склалося її життя? Дізнавайтеся вже зараз.

На своїй сторінці в Instagram співачка часто ділиться з подробицями свого життя, як проводить день, чим харчується.

Так, сьогодні зірка продовжила свою рубрику “Моя їжа”, де показала, які смаколики частує в іншій країні. На фото зображено маленьку порцію рису з овочами – тепер не дивно, чому Гросу завжди має таку вишукану й тендітну фігуру.

Сторіз Аліни Гросу
Сторіз Аліни Гросу

Нагадаємо, що з початку грудня 2022 року Аліна Гросу перебуває в США. З початку війни співачка активно допомагала Україні навіть, не дивлячись на те, що мала проблеми зі здоров’ям і багато разів відкладала операцію. Зараз зірка переконує, що з нею все добре.

Про особисте життя, Гросу не дуже любить говорити. Всіх фанів цікавить, чи разом вона з Романом Полянським. Проте та відповіла чітко, що не хоче нічого коментувати й можливо скоро все розповість.

Звичайно всі давно збагнули, що пара більше не разом. Поведінка Аліни, її відповіді, певна секретність – відразу дають нам зрозуміти істину.

Згадаємо, що її цікавий, творчий шлях розпочався з виходу першої пісні “Літо” в 1999 році. А виконання композиції “Бджілка” принесла маленькій дівчинці велику популярність та впізнаваність.

У сім років свою кар’єру продовжила творити в столиці. Стала співпрацювати з різними музикантами та пробивала свій шлях в український шоу-бізнес.

Артистка вміє дивувати й у 2015 році повністю змінила свій імідж на епатажну та яскраву білявку, чим дуже здивувала всіх прихильників.

Аліна Гросу розповіла про свою хворобу з Індії
Аліна Гросу змінила імідж

Носить більш відкриті наряди з вирізами на декольте та ногах. Зараз з цього образу так і не вийшла.

Схожі статті