Ця жінка отримала пропозицію руки та серця від молдавського мачо Дана Балана: не Тіна Кароль, а румунка Елла

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан не надто поширюється про своє особисте життя. Однак, його фанатам вдалося дізнатися дещо цікаве.

Тривалий час Дан Балан запевняв свою аудиторію, що жодного разу не був одруженим і не надто зацікавлений у шлюбі взагалі, хоча ставиться до нього позитивно.

Дан Балан відгуляв весілля
Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Втім, артист був як у серйозних стосунках, так і у шлюбі, вважають його шанувальники. Так, перед романом з співвітчизницею Христиною Руссу у зірки нібито було розлучення з румунською моделлю Еллою Крупеніною, з якою він прожив у шлюбі 5 років.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Як виглядає єдина законна дружина Дана Балана

Втім, молдавський мачо ніколи не підтверджував даних чуток. Подейкують, що саме разом з Еллою Дан став батьком. Хлопчика звуть Аланом.

З’являлась інформація, що зіркова мама та хлопчик деякий час проживали в Ізраїлі, але де зараз знаходяться достеменно невідомо. У пресі з’являлися відомості, що модель настільки важко сприйняла новину про розлучення з артистом, що наважилася на дуже неочікуваний крок. Нібито жінка і до цього страждала від сильних ревнощів, а після розставання прийняла рішення назавжди піти.

Через даний інцидент Дан був вимушений скасувати концерт та поїхати до колишньої дружини з сином.

Нагадуємо, що під час зйомок в Україні Дану Балану почали приписувати роман з Тіною Кароль. Втім, згодом продюсер Володимир Завадюк спростував дані чутки, заявивши, що усе побачене глядачами на екрані було лише піаром для підняття рейтингів проєкту.

Після того, як Дан Балан покинув Україну він відписався від поп-діва, а вона від нього. З тих пір зірки жодним чином не взаємодіяли, принаймні на публіку. Але шанувальники не припиняють сподіватися, що все ще попереду.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".