Подруга Притули з росії Катерина Варнава та Альона Хмельницька висловили думку щодо війни: “Підтримую Україну”

Насправді, багато російських акторів, співаків та культурних діячів проти війни, яку розв'язала їх країні в Україні, проте мало хто наважується висловлювати свою думку.

У росії багато людей, які мислять адекватно та не підтримують війну. Але сказати про це може не кожний, оскільки в кожного є свої причини. Варто розуміти, що це країна рабів. А це означає, що більшість просто не може висловили свою справжню думку та свою позицію.

Лія Ахеджакова

Наприклад відома радянська акторка Лія Ахеджакова яка з самого початку говорила, що вона проти війни в Україні та вважає це зовсім неадекватним, вже встигла постраждати. Оскільки жінку звільнили з театру “Сучасник”, через її громадянську позицію. А це дуже підло і заділо більш молодих колег Лії, Катю Варнаву та Альону Хмельницьку, які не промовчали.

Катя Варнава

Катя Варнава, яка раніше була досить гарною подругою та колегою українського телеведучого Сергія Притули, вирішила після цього випадку підтримати акторку та її погляди, які схожі з її. Тобто, Варнава зізналась, що вона противник війни, яку розпочала росія на території України.

Альона Хмельницька

Також цим випадком шокована відомі актриса Альона Хмельницька, яка є зіркою серіалів “Найкрасивіша”, “Три напівграції” та інших. Все це серіали росії, проте акторка не розуміє, як за особисту думку, яка не сходитися з думкою політичних представників країни, може настільки впливати на роботу та долю легенд театру. Це просто абсурд.

“Я теж підтримую українців. Ви взагалі нормальні, у Сучаснику є хтось живий, ау?” – написала Хмельницька.

Тож, як ми бачимо свідомі росіяни таки є, і серед відомих людей їх не бракує, але їм бракує сміливості, на жаль. І це є великою проблемою у цій війні розуму.

Схожі статті