Фіналістка “Холостяка-12” Саша Мудра вразила зізнанням про роман з багатим американцем: “Я не так закохана”

Фіналістка 12-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Олександра Мудра вперше розповіла про свої почуття до нового бойфренда зі Сполучених Штатів Америки.

Фінал 12-го сезону реаліті-шоу “Холостяк” був дійсно неочікуваним. Коли головний герой програми Алекс Топольський обрав Катерину Лозовйцьку, Саша Мудра сіла в автомобіль і розповіла глядачам, що не була закохана у чоловіка.

На кого фіналістка Олександра Мудра проміняла Алекса Топольського
Саша Мудра вразила зізнанням про роман з багатим американцем

Але це далеко не всі сюрпризи, які очікували на фанатів проєкту. Згодом стало відомо, що Алекс через декілька тижнів розстався з переможницею “Холостяк-12” і намагався повернути Сашу.

Свою поведінку він аргументував тим, що не міг зробити інший вибір через родину Мудрої. Втім, дівчина не прийняла залицянь екс-холостяка. Ба більше, вельми швидко вона знайшла нове кохання через знайомство у мережі.

Саша Мудра вразила зізнанням про роман з багатим американцем

Саша Мудра поділилася головною подією сьогоднішнього дня
Саша Мудра вразила зізнанням про роман з багатим американцем

Новим бойфрендом красуні став заможний американець. Про чоловіка Олександра розповідала небагато, але у свіжому інтерв’ю для Анни Олицької Мудра поділилася новими деталями її стосунків. Зокрема, стало відомо, що Саша не настільки закохана в свого обранця, як він в неї.

“Я не знаю, що відповісти не це питання. Напевно, якщо я вже про це замислююся, то… У будь-якому випадку я знаю, що я не так закохана в нього, як він мене. Працює він лише два місяці на рік. Весь інший час у нього абсолютно вільний, і цей момент – одна з причин того, чому у нас не складається. Для мене дуже важливий особистий простір. У моєму житті є як стосунки, так і дружба. Для мене важливо піти зустрітися з моїми дівчатками… Але ні, весь свій час я мушу приділяти йому”

Також дівчина розповіла, що її коханий налаштований на шлюб, і дуже серйозно, адже знайомився саме через те, що хоче одружитися. Натомість Олександра поки що досить неточно висловлюється про імовірне майбутнє з ним.

Схожі статті