Андрій Хветкевич з “Холостячки” відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену: сяють від щастя

Андрій Хветкевич став популярним та відомим завдяки участі у найромантичнішому шоу країни "Холостячка". Заради участі та змагання за прихильність Злати Огнєвіч Андрій прилетів з-за кордону.

Хветкевич професійний плавець, він брав участь не в одному змаганні та отримував призові місця. Тому, у своїй кар’єрі чоловік став дуже успішним та перспективним. А от у коханні йому тривалий час не щастило, оскільки всі стосунки Хветкевича не були успішними. І до певного періоду свого життя Андрій не міг зрозуміти хто йому потрібен та яку людину він бачить поряд із собою.

Саме через це чоловік вирішив піти на “Холостячку”, аби розібратися хто він, та чого бажає від кохання. На проєкті плавець ніби-то мав почуття закоханості до Огнєвіч, але як виявилось згодом, йому лише здавалося, бо після повернення за кордон, Андрій зрозумів, що йому врешті-решт потрібен поруч чоловік, а не жінка.

Спочатку він дуже соромився свого рішення, потім прийняв, а згодом змирився та закохався у чоловіка, якого він дійсно кохає, і поруч з яким йому добре. Тож, тепер Андрій готується до весілля з чоловіком, на ім’я Феліпе. Звісно декого це дуже бентежить, а хтось просто розділяє щастя Хветкевича та розуміє, що щастя та кохання не мають кордонів та заборон, бо це те, що не залежить від нас.

Та днями Андрій показав, як весело він гуляє на весіллі, щоправда, не на своєму, а на весіллі друзів. Хветкевич гарно провів час у Техасі, де й відбулося свято. Гуляння було веселим та пишним. Чоловік засвітив наречену, яка явно не українка, та й наречений також.

Фото з весілля
Фото з весілля

Певно це гарний досвід аби більше зрозуміти, яке саме весілля хоче для себе Андрій з Феліпе. Бути присутнім на святі двох закоханих – це чудовий досвід для тих, хто незабаром й сам стане осередком суспільства. До речі, на своє весілля Хветкевич запросив Злату Огнєвіч та деяких учасників проєкту, з якими він підтримує спілкування.

Схожі статті