Як виглядають хороми Софії Ротару під Києвом: у порівнянні з Пугачовою не такі вже й хороми

Великий будинок потопає у квітах. Виглядає неймовірно.

Народна артистка України Софія Ротару показала прихильникам свій заміський маєток у селі П’ятихатки, що недалеко від елітної Конча-Заспи.

Біля будинку росте багато дерев, організовані доріжки з дрібним білим гравієм і зелені газони.

Поруч з будинком розташовані додаткові приміщення, які нагадують дерев’яний зруб. Сам будинок світлий і з великою кількістю вікон. Одлнією зі стін будинку, яка майже вся перетворена на велике вікно, спускається плющ. Виглядає дуже мальовничо, незвично та елегантно.

Прихильникам артистки маєток сподобався. Особливу увагу шанувальників привернули рівно підстрижені газони та квітучі кущі з клумбами. Біля будинку знаменитості ростуть лілії, троянди, гортензії та інші квіти. Софія Ротару дуже любить сама доглядати за ними.

На території будинку є тенісний корт, гостьовий будиночок, місце для мангалу, сауна, альтанка і величезний сад, наповнений деревами та квітами.

площа будинку займає 120 квадратів, а територія розкинулася на 20 сотках.

Від захоплення вони порівняли маєток співачки з райським куточком. Справді, маєток виглядає, немов з якоїсь фантастичної казки.

У маєтку родина співачки часто проводить вихідні і свята. Особливо гарно там відзначати Новий рік.

На новорічному знімку, яким поділилася знаменитість видно, що на свято до неї приїхала вся родина. Вони затишно розташувалися біля великої ялинки, яка стоїть біля вікна, яке влітку обплітає плющ.

На відміну від Софії Ротару, Алла Пугачова не дуже любить показувати весь свій маєток. Але з тих знімків, на яких видно частини будинку, можна зробити висновок, що маєток Примадонни теж немаленький, раз Максим Галкін з донькою Лізою можуть вільно танцювати у вітальні.

А малеча у дитячій має окремий спортивний комплекс і може виконувати вправи з гімнастики.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.