Лозовицька та Мудра унікальні: Алекс Топольський відверто поділився, як ставиться до пластичних операцій

Головний Холостяк країни Алекс Топольський часто спілкується зі своїми підписниками у своєму Instagram. Що цього разу зацікавило його прихильників? Про це та навіть більше читайте в нашому матеріалі. 

Так, в сторіз Алекс Топольський отримав цікаве питання від підписників про його ставлення до пластичних операцій. Він чесно дав відповідь та пояснив свою позицію. За його словами, він не підтримує дівчат в рішенні втрутитися у свої природні дані. Він зазначив, що кожна дівчина красива та унікальна по-своєму:

“Любі мої жінки! Запам’ятайте, кожна з вас по-своєму гарна та унікальна. Нікому не потрібно робити якихось пластичних операцій. Якщо є необхідність, якщо виникає таке бажання потрібно розуміти, що ви не полюбили себе”, – зазначив Алекс Топольський.

Він наголошує, якщо вам не подобається ваша зовнішність – працюйте над своєю самооцінкою. Пластичні операції не міняють сприйняття себе, як особистості. Після них, люди все одно бачать себе з тими недоліками, з якими звикли себе сприймати навіть після операції. Кожна з дівчат вродлива, красива та особлива.

Питання від підписників для Алекса Топольського

Його еталон краси з проєкту “Холостяк” ми приблизно розуміємо, адже фаворитки  Саша Мудра та Катерина Лозовицька навіть трішки схожі.

Нагадаємо, що Топольський більше не самотній. Нещодавно у своєму Telegram, Алекс поділився цікавим фото з дівчиною. Щоправда, обличчя нової коханої та її ім’я вирішив приховати. Він зізнався, що вона дуже щира, мудра та дуже цікава особистість. Більше подробиць про свої нові стосунки не надав. Маємо надію, що цього разу Алекс зустрів ту саму.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".