Фірмові рухи українських артистів на сцені: Монатік відхиляється, Кароль піднімає руку, Скрипка танцює

У кожної зірки є своя родзинка, це може бути що завгодно, одяг, червона помада, аксесуари, з якими вони не розлучаються, якісь ритуали перед виходом на сцену, або під час виступу. А ще це можуть бути й фірмові рухи.

Напевно коли ви слідкуєте за якоюсь знаменитістю постійно, ви помічаєте якісь особливості, яких немає більше ні в кого, це може бути виражено у міміці, або у рухливості зірки. І насправді в артистів українського шоу-бізнесу, вистачає таких особливостей. Про це ми й поговоримо сьогодні.

Дмитро Монатік

Дмитро Монатік

Коли Дмитро виступає на сцені, він поводиться дуже активно, танцює, ходить по сцені, але головна його особливість – це відхилити голову від мікрофона, коли він бере високі ноти, або робить на чомусь акцент.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Українська поп-діва Тіна Кароль підіймає ліву руку, коли їй треба привернути увагу на щось конкретне. Це виглядає дуже цікаво, адже підіймає співачка завжди тільки ліву руку, з правою такого не буває.

Артем Пивоваров

Артем Пивоваров

Коли на сцені з’являється Артем Пивоваров то він на високих нотах дуже сильно починає працювати мімікою, тому, його обличчя в ці моменти надто рухливе.

Оля Полякова

Оля Полякова

Коли на концерті Олі Поляковій потрібно видати сильну ноту, то вона зазвичай нахиляється набік. Чому саме так вона робить – невідомо нікому.

Олег Скрипка

Олег Скрипка

Олег Скрипка починає танцювати ногами. Тобто артист стрибає по сцені підіймаючи по черзі ноги, це виглядає досить кумедно.

Настя Каменських

Настя Каменських

Коли Настя входить у свій сценічний образ, вона часто показує язика. Так, можливо це якась звичка з дитинства, але вона збереглась і досі.

Тож, як бачимо, у багатьох українських зірок є такі коронні рухи, які вони виконують лише під час виступу і відбувається це не спеціально та неконтрольовано.

Схожі статті