Носять стильні окуляри: які українські зірки зробили поганий зір своєю родзинкою – Бабкін, Сумська та інші

Багато українських знаменитостей мають досить поганий зір, через що вимушені носити або окуляри, або лінзи. Якщо обирають аксесуар – то наймодніший.

Зараз дуже багато людей страждають на проблеми із зором, проте сучасні технології не стоять на місці та пропонують безліч різних варіантів вирішення такої проблеми: це можуть бути класично окуляри, можуть бути лінзи, або взагалі щось серйозніше – на кшталт операції із корекції. Класичний варіант окулярів – чудовий, це доводять наші знаменитості, які обирають стильні оправи та показують їх своїм шанувальникам та шанувальницям як свою родзинку.

Сергій Бабкін

Історія із зором знаменитого співака Сергія Бабкіна – печальна. Чоловік зараз не носить окуляри, проте його очам пережити треба було не мало. Два роки тому Бабкіну поставили вкрай рідкісний та серйозний діагноз – запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. Через таку хворобу виконавець втратив аж сімдесят відсотків зору, проте Сергію Бабкіну зробили дві операції за кордоном – і хвороба відступила, а зір зберігся.

Чоловік носить хіба окуляри від сонця
Чоловік носить хіба окуляри від сонця

Ольга Сумська

Знаменита українська співачка Ольга Сумська погано бачить, проте в цьому не вбачає ніякої проблеми. Жінка носить окуляри в повсякденному житті, вважаючи аксесуар прекрасним доповненням образу. А коли потрібно вийти в кадр чи на сцену, акторка використовує лінзи.

Ольга Сумська має цілу колекцію окулярів
Ольга Сумська має цілу колекцію окулярів

Маша Єфросиніна

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна погано бачить ще зі школи. Тоді дівчинку дуже ображали в школі за її великі окуляри. Це дійшло до того, що наразі жінка просто носить контактні лінзи.

Маша Єфросиніна показувалася в окулярах не раз
Маша Єфросиніна показувалася в окулярах не раз

Тіна Кароль

Мало хто знає, але популярна співачка Тіна Кароль має проблеми із зором – у неї короткозорість. Артистка змушена завжди ходити з контактними лінзами. Однак навіть з ними у неї виникають іноді труднощі при читанні тексту з телесуфлера.

Тіна Кароль часто показувалась у окулярах на карантині
Тіна Кароль часто показувалась у окулярах на карантині

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".