В них було по три чоловіка і дружини: Ольга Фреймут, Андрій Доманський, Ірена Карпа, Кривошапко, Остапчук

Українські зірки не раз доводили, що після перших невдалих стосунків можна зустріти своє справжнє та щире кохання. Сьогодні знову в цьому переконаємося. Хто зі знаменитостей не раз був одружений? Читайте в нашій статті. 

Світ шоу-бізнесу змінюється разом із зірками. Герої сьогоднішнього матеріалу доведуть, що зустріти своє омріяне щастя можна з третьої та більше спроби. Розберемося в особистому житті Ольги Фреймут, Андрія Доманського, Ірени Карпи, Олександра Кривошапко та Володимира Остапчука.

Ольга Фреймут

Відомо, що перші невдалі стосунки були із британцем Нілом Мітчеллом, коли вона була студенткою Лондонського університету. Такий галантний, мужній з аристократськими манерами – все це виявилося фальшивим. Під час спільного життя разом, Фреймут пішла від чоловіка та повернулася додому в Україну. Є те, що об’єднує колишніх. Їхня спільна донечка Злата, якій вже 17 років.

Ольга Фреймут з колишнім британцем Нілом та донькою Златою
Ольга Фреймут з колишнім британцем Нілом та донькою Злато

Відомо, що Оля Фреймут працювала на “5 каналі”, де познайомилася там з Олександром Ракоїдом. Саша навіть зробив пропозицію коханій, але офіційного розпису не було, хоча й повінчалися в церкві. Невдовзі стосунки втратили свою пристрасть, закоханість стала меншою і пара вирішила розлучитися.

Оля Фреймут з другим чоловіком

Проте зараз Фреймут по-справжньому щаслива. У 2017 році телеведуча вийшла втретє заміж за продюсера Нового каналу Володимира Локотка. Пара виховує двох спільних дітей: сина Валерія та донечку Євдокію.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко
Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Андрій Доманський

Телеведучий Андрій Доманський має яскраве особисте життя. Він багатодітний батько, який може похизуватися шістьма дітьми. Дружин в Андрія було три. З однієї проживав в неофіційному шлюбі.

Першу дружину звали Юлія, другий медійний шлюб у нього був з Лідією Таран, а третя спроба для нього стала щасливою. Наразі він проживає з дружиною Мариною, з якою виховують двох спільних дітей.

Жінки Андрія Доманського

Ірена Карпа

Вперше вона вийшла заміж у 2008 році за Антона Фрідлянда. Пара прожила лише рік. У 2009 році Ірена вдруге приміряла роль дружини. Її обранцем став Норман Пол Хенсен. У 2018 році письменниця виходить заміж втретє за француза Людовика-Кирила Требюше. Зараз вона щаслива жінка та мати двох дітей від другого шлюбу.

Ірена Карпа з дітьми

Олександр Кривошапко

Відомий співак Олександр Кривошапко неохоче ділиться своїм особистим життя. У чоловіка вибуховий характер, тому витримувала не кожна. На співочому шоу “Х-Фактор” Кривошапко закохався в Тетяну Денисову. Після розставання з нею був довго одинаком. Далі мав інші серйозні відносини з моделлю та актрисою Мариною Кінскі, де на світ з’явилася його донечка Аліса. Проте й ці відносини закінчилися невдало.

У 2022 році зірка втретє закохався в дівчину Марію й зараз щасливий по-справжньому. З нею йому легко та комфортно. Вона вміє вдало підлаштовуватися під настрій Олександра.

Олександр Кривошапко зі всіма жінками

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук теж у своєму арсеналі має дві колишні та одну теперішню, з якою щасливий та зараз проживають яскраві моменти свого життя.

Перший шлюб телеведучого був з Оленою Войченко, в результаті якого на світ з’явилися діти шоумена: дочка Емілія та син Еван. У 2019 році пара розлучилася.

У 2020 році Остапчук приголомшив новиною, що вдруге одружується, проте союз виявився невдалим і у 2022 році екс-закохані розійшлися.

Недовго Володимир був холостяком. Зараз проживає з молодою журналісткою 22-річною Катериною Полтавською. Маємо надію, що цього разу він зустрів ту єдину.

Нова дівчина Володимира Остапчука

Схожі статті