24-річний співак Otoy зробив відгук на Потапа та Ірину Горову після роботи з ними обома: “Різні світи”

Не секрет, що Потап та Ірина Горова будучи подружжя у далекому 2010 році заснували власний продюсерський центр "Mozgi entertainment", завдяки якому ми знаємо таких артистів, як Надя Дорофєєва, Позитив, Настя Каменських, Мішель Андраде та інших.

Робота з продюсером для артистів це завжди рамки, за які вони не мають права виходити, оскільки є контракт з певними прописаними правилами. Тобто, зобов’язання є як в артистів, так і у продюсерів. Але задачі у кожного з них різні. Та й підхід до роботи у кожного продюсера свій. Навіть коли у команді 2 продюсери, як у випадку з Горовою та Потапенко, підходи різні та напрями творчості також.

Потап

Наприклад, коли існував гурт “Время і Стекло”, то його репертуаром займався Потап, а ось коли гурт розпався, то Надя перейшла до рук Ірини Горової й можна помітити, як змінилась творчість артистки. вона стала більш ліричною та більш жіночною. Тому що Іра також жінка, яка є більш романтичною, ніж Потап.

Ірина Горова

Та насправді ж з продюсерським центром “Mozgi entertainment” співпрацюють багато співаків та артистів. Як відомих, так і маловідомих. Наприклад співак OTOY, який мав нагоду попрацювати як з Олексієм, так і з Іриною. І хлопець відчув різницю.

Співак Otoy

OTOY – це український співак, який працює у стилі реп та хіп-хоп. Його пісні можна послухати на всіх платформах, адже він не є супер популярним. Перший трек, у якому OTOY з’явився під своїм псевдонімом для широкої публіки, – колаборація з Alyona, Kalush та іншими. Далі була колаборація з Аліною Паш і Den Da Funk’ом у треку під назвою “Corruption”. Тобто Святослав працює з такими ж співаками, як і він сам. А ось про роботу з Олексієм та з Горовою, хлопець висловився так:

“Це абсолютно різні світи, навіть, якщо ми співпрацюємо з Іриною, то абсолютно в різних парадигмах, ніж в тих парадигмах, в яких творив Потап” – розповів Святослав.

Otoy про Потапа і Горову

Які проєкти були створені з Ірою, а які з Потапом поки невідомо, та згодом всі нові треки артиста будуть доступні на різних музичних платформах.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".