Вона прийняла його як власного сина, а він змусив її проливати сльози: як виглядає єдиний зять Ольги Сумської?

Знаменита українська акторка Ольга Сумська декілька років тому видала заміж свою дочку старшу дочку Антоніну. Як виглядає взять артистки, дізнайтеся в нашій статті.

Потрапивши в російську федерацію, дочка Ольги Сумської захотіла залишитися в країні. Дівчина багато працювала над отриманням громадянства, але врешті-решт все вирішилося набагато простіше: акторка вийшла заміж за свого колегу з Москви і народила від нього двох дітей.

Ольга Сумська показала, як виглядає її єдиний зять

Ольга Сумська розридалася через дочку Тоню Паперну
Ольга Сумська показала, як виглядає її єдиний зять

Володимир Яглич дуже сподобався своїй майбутній свекрусі. Ольга В’ячеславівна постійно говорила журналістам про те, як їй пощастило з чоловіком для її донечки. Втім, вона не здогадувалася, що на неї чекає попереду.

Молода пара придбала елітний будинок в жилому масиві, де живуть здебільшого зірки, і коли настало 24 лютого все змінилося назавжди. Не дивлячись на очікування глядачів, Тоня не сказала жодного слова засудження війни, а її матір Ольга В’ячеславівна попросила розуміння. Мовляв, в неї діти, сім’я, і вона була вимушена розставити приорітети.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Ольга Сумська показала, як виглядає її єдиний зять

За рік Ольга Сумська так і не побачила ні своєї дочки, ні онуків. Ця тема буквально доводить її до сліз. Зіркова бабуся бачиться зі своїми нащадками лише по онлайн-зв’язку. Натомість про свого зятя вона майже не говорить.

Якщо раніше вона розповідала про нього з задоволенням, то тепер Володимир став небажаною темою у дискусії зі своєю аудиторією.

Примітно, що Ольга В’ячеславівна згадує публічно лише про політичну позицію своєї дочки. Що ж думає про це Володимир залишається загадкою.

Тим часом зіркова пара продовжує відвідувати різноманітні заходи в Москві, зніматися у фільмах, виходити на червоні доріжки і робити вигляд, наче нічого не відбувається.

Схожі статті