Зрадниця всієї України: де зараз перебуває екс-народна артистка Таїсія Повалій і чим займається

Таїсія Повалій багато років була народною артисткою України, вона співала народні пісні, виступала на концертах та, звісно, їздила на гастролі, як в Україні, так і за її межами.

Раніше, не було проблемою поїхати виступити у росії, чи росіянам в Україні, адже шоу-бізнес цих двох країн завжди був чимось неподільним. Мюзикли, серіали, новорічні концерти завжди вміщували у себе як українських, так і російських артистів. І це вважалося нормою, оскільки не було жодної різниці де ти живеш, важливо було те, як ти виступаєш та які в тебе рейтинги.

Таїсія Повалій

Та у 2014 році ці часи припинилися через те, що рф напала на Донбас, Крим та Луганську область. Тоді багато українських артистів переїхали жити та працювати у москву, бо бачили там більше перспектив. Так,  наприклад, вчинила й Таїсія Повалій, яка обрала для себе росію, а не Україну. Насправді до лютого 2022 року все це здавалося нормальним, адже кожен сам творець свого життя. Всі колеги ставилися до цього адекватно.

Але коли після 24-го лютого Таїсія обрала для себе підтримати президента росії – це вже було занадто не нормальним для всіх, хто її знав та працював. Навіть найкращий друг Павло Зібров спочатку намагався щось донести до колеги та екс-коліжанки, але всі його спроби виявилися марними.

Таїсія Повалій

Тож зараз у мережі є багато інформації про концерти Повалій в росії, де вона нахабно та цинічно виконує пісні українською мовою і вважає це нормальним. Тобто, артистка публічно підтримує воєнні злочини тієї країни, яку обрала для комфортного життя та абсолютно спокійно дає концерти.

Щоправда, зовнішній вигляд співачки зовсім змінився. Адже після чергових пластичних операцій, її зовнішність стала нагадувати якогось персонажа с фільмів, тобто зовсім нереалістична картинка. Та відчувати себе народною артисткою, але вже у росії, Повалій це не заважає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".