Олег Винник і Таюне: все, що відомо про найзагадковішу та найкрасивішу пару українського шоу-бізнесу

Навколо цієї пари ходять багато чуток і здогадок, хто ж вони насправді: чоловік і дружина чи просто колеги? Спробуємо у цьому розібратись.

Хто така Таюне

Справжнє ім’я Таюне — Таїсія Сватко. Вона є його бек-вокалісткою і виступає разом з Олегом Винником на концертах. При цьому артистка веде сольну кар’єру.

Таюне
Таюне

Однак у Таїсії і думки не було постійно виступати окремо. Навпаки, за її словами, таким чином вона лише популяризує талант відомого співака, оскільки всі її сольні пісні пише саме Олег Винник. До того ж, вона зауважила, що не буде поступатись місцем бек-вокалістки.

Що відомо про загадкову пару Олега Винника і Таюне

За неофіційними даними відомо, що пара познайомилась на початку 90-х років. Це сталось в гуртожитку, де у них закрутився роман. Після бурхливих стосунків, пара начебто зіграла не менш яскраве весілля. У 2005 рокі український співак зізнався, що у нього є син Юліан. Не виключено, що мамою хлопчика є саме Таюне.

Популярний український співак ретельно приховую своє особисте життя і всі подробиці покриті таємницею. Відтак поросло багато чуток, які Олег або спростовує, або просто не реагує на них. Він вважає що виносити особисте на публіку — це табу. Однак пильні фанати помітили, що Олег Винник завжди намагається з трепетом ставитись до Таюне, виходячи на сцену і ніжно притримуючи її за талію.

Концерт Олега Винника
Концерт Олега Винника

Крім того, Олег Винник завжди намагається підтримувати себе у відмінній формі, займається спортом і віддає перевагу лише правильному харчування. Не відстає і Таюне. Вона також багато часу проводить у спортивному залі і має відмінну фігуру.

Схожі статті