Усе не так солодко як здавалося: Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Віджраку

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак вперше розповіла про те, як розвиваються її стосунки з іспанцем Ісааком Віджраку насправді.

Декілька місяців тому Ані Лорак повідомила про те, що знаходиться у романтичних стосунках з тренером з йоги Ісааком Віджраку. Жодної додаткової інформації співачка не надала.

Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Ісаака Віджраку

Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Ісаака Віджраку

Однак, нещодавно вона розповіла російській журналістці усю правду про її взаємини з новим коханим. Як з’ясувалося, вони не живуть разом і досить рідко бачаться, так як знаходяться у різних країнах.

Лорак показала нове фото з коханим
Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Ісаака Віджраку

Знайомство майбутньої пари відбулося у Греції. Після цього Кароліна повернулася до Іспанії і влаштувала собі трітмент, яким керував Ісаак. Так зародилися їхні любовні взаємини. Доречі, сам чоловік з Ібіци.

“Ну от якось стараємося, в графіках знаходити можливість бачитися. Поки… Ну ти зрозумій, що це тільки початок… І я просто з тобою ділюся, тому що ти моя подруга і якось так вже сталося, що я ексклюзивно можна сказати привідкрила трохи свою історію. Але це все для мене, зрозумій, дуже трепетно, дуже все інти*но, і нібито хочеться зробити ось так трошки”, — прикривши себе руками, заявила Кароліна.

Також співачка зізналася, що Ісаак вже приїжджав до неї додому в москву. Як з’ясувалося, саме там артистка перебувала останнім часом, хоча судячи з її публікації в Instagram, складалося враження, ніби вона знаходиться за кордоном.

“Він у захваті, якщо чесно. Він взагалі не очікував, що круто. Я його познайомила зі своїми друзями. І ментально всі якось його так полюбили і прийняли його. І він дуже був здивований, що… Зрозумій, він вперше приїхав і він не очікував… Йому дуже сподобалося місто та атмосфера. Він приїхав на свій день народження, ми святкували великою компанією”

Нагадуємо, що не так давно новий бойфренд співачки зробив публікацію на особистій сторінці в Instagram, в якій натякнув на погані стосунки Ані Лорак зі співвітчизниками та засудив людей за критику і нетерпимість до чужої позиції.

Схожі статті