Історія кохання Юрія Горбунова та Каті Осадчої, котра залишилася за кадром: їх об’єднала робота

Катя Осадча та Юрій Горбунов разом вже понад три роки. Вони починали як колеги і старанно приховували свої стосунки від сторонніх очей.

Вперше зірки каналу “1+1” зустрілися на концерті Лучано Паваротті в Києві. Тоді вони спілкувалися виключно в рамках програми “Світське життя”. Під час інтерв’ю з майбутнім чоловіком Катя Осадча, за спогадами самого Юрія Горбунова, завжди дивилася крізь нього.

Вони вели багато спільних проектів, але знаковим для них став “Голос. Діти”. На ньому ведучі “Світського життя” та “Танців з зірками” проводили разом майже весь час. Спершу Катя та Юра просто спілкувалися, але згодом між ними почала виникати симпатія.

Перші кроки до зближення робив Юрій Горбунов. Вони разом проганяли текст, потім ведучий приносив Каті Осадчій каву, а згодом між ними зав’язався службовий роман.

Ведучий “Танців з зірками” пригадує, що коли він подарував Каті Осадчій букет тюльпанів на фінальний ефір проекту “Голос. діти”, вона не здивувалася. Ведуча пояснила зірковому колезі, що чекала цей букет вже другий чи третій ефір.

Зірки каналу “1+1” зізнаються, що досі самі не вірять у те, що сталося. Юрій Горбунов, наприклад, досі прокидаючись вранці перепитує у Каті Осадчої чи це справді вона і чи зіркова ведуча справді його дружина.

Сама ведуча “Світського життя” теж не може повірити в те, що вони з Юрієм Горбуновим чоловік та дружина і у них підростає син. Вона зізнається, що навіть подумати не могла, що ведучий “Танців з зірками” стане її чоловіком.

Зірковий роман розгортався на очах у цілої країни, тренерів та учасників проекту “Голос. Діти”. Всі розуміли, що між ведучими не просто робочі стосунки, але до останнього не вірили. Повірити у роман між Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим довелося лише тоді, коли на одному з ефірів стало помітно, що ведуча вагітна.

Зараз зіркове подружжя виховує двох дітей, і постійно знаходить теми, на які можна підколоти один одного.

Схожі статті